Advies en contact: 024 012 645

Voordelige levering - Voor uw huis

Voor elk product, de juiste dienst!

De voorgestelde leveringsmethoden zijn afhankelijk van het type product dat u besteld heeft: deze worden u toegelicht bij het plaatsen van uw bestelling.
Indien u meerdere producten besteld heeft, bestaat de kans dat deze door verschillende transporteurs aan u geleverd zullen worden, om u een zo gunstig mogelijke levertijd te kunnen bieden.

Het product wordt direct uit de vrachtwagen aan u geleverd

1
De voorbereiding van de levering

Dit product wordt geleverd met de vrachtwagen, gelieve de nodige maatregelen te nemen om het zelf te vervoeren naar de plaats van gebruik.

Controleert u vóór het plaatsen van uw bestelling alstublieft of de producten zonder problemen geleverd kunnen worden: meet zorgvuldig de afmetingen van uw deuren, trappenhuis en lift.

U ontvangt van tevoren een email of telefoontje van de leverancier om een datum te plannen voor de levering

De levering vindt plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 22.00 uur.

2
Levering

De levering van deze producten gebeurt direct uit de vrachtwagen. Afhankelijk van de bereikbaarheid en de parkeergelegenheid, zal de leverancier zijn best doen om de vrachtwagen zo dicht mogelijk bij u te parkeren.

Dit kan u vanzelfsprekend lijken, maar is bijzonder belangrijk: u moet aanwezig zijn op de afgesproken dag en tijd om de bestelling te ontvangen!

Elke nieuwe levering wordt gefactureerd door vente-unique.be, indien deze is toe te wijzen aan ongerechtvaardigde afwezigheid van de klant.

Meer weten over de leverbon

De leverbon getuigt ook van de legale eigendomsoverdracht va het product.

Zodra de leverbon is ondertekend, is het product van u en noch vente-unique.com noch onze transporteur zijn verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens de levering, als deze niet werden vermeld op de bon.

Daarom is het belangrijk eventuele reserves op het product te vermelden alvorens de leverbon te ondertekenen.

Belangrijk: zelfs als de leveranciers u aanraden op de leverbon te vermelden "onder voorbehoud van het uitpakken", weet dat deze vermelding geen enkele legale waarde heeft. Als u het product niet kunt uitpakken, dient u de staat van de verpakking te vermelden op de leverbon en niets te schrijven in het gedeelte "staat van het product na uitpakken"

Zelf op te bouwen meubels worden niet uitgepakt. Echter, het volstaat u te verzekeren van hun goede staat. In geval dat de verpakking beschadigd is bij ontvangst van het product, raden wij u aan reserves te vermelden over de staat van het pakket of het product te weigeren met vermelding "pakket beschadigd" op de leverbon.

U beschikt over een termijn van 48 uur om ons te melden in uw ruimte Mijn account of per telefoon, elke schade aan het product.

Onderteken de leverbon niet alvorens uw reserves te vermelden!

3
Verpakkingen

Voor elke retourzending van een product (behalve zitbanken), vragen wij u de producten terug te zenden in hun oorspronkelijke verpakking.

Bewaar ze dus goed!

4
Uw mening telt voor ons

Volgend op uw levering, ontvangt u een e-mail met een tevredenheidsvragenlijst.

Help ons uw ervaring als klant te verbeteren door hierop te antwoorden!

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties:

 • 14 dagen:niet tevreden
  geld terug garantie
 • 94% tevreden
  klanten
 • Laagste prijzen,
  tot 60% goedkoper
 • Uw bestelling
  volgen
 • Betaling
  100% beveiligd
 • Adviseurs op
  werkdagen bereikbaar
  (tel: 024 012 645)

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.be is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 024 012 645
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk