FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wat zijn de aangeboden betaalmethodes?

   Wij raden u aan de lijst met aangeboden betaalmethodes te raadplegen.

   Is de betaling met bankkaart op uw site beveiligd?

   Alle transacties uitgevoerd op vente-unique.be zijn beveiligd door het betalingssysteem van LA PALATINE : Cyberplus / Adyen. Alle gegevens uitgewisseld met - Banque populaire zijn gecodeerd met het SSL-protocol, met inachtneming van de verschillende Europese regelgevingen. Deze gegevens kunnen niet worden onderschept noch gewijzigd.

   Het kleine hangslot onderaan rechts van uw browser, wanneer u zich op onze betalingspagina bevindt, bewijst dat de pagina beveiligd is volgens de geldende beveiligingsprotocollen.

   Ben ik verplicht mijn bestelling online te betalen?

   Als u uw bestelling niet online wilt betalen, kunt u dit via de telefoon doen. Het volstaat het vakje ‘via de telefoon’ aan te vinken bij het kiezen van de betaalmethode. De weergave van een pagina met uw bestelnummer en de gegevens van onze klantenservice biedt u de gelegenheid uw bestelling in alle rust te voltooien.

   Kan ik mijn bestelling betalen bij de levering?

   Betaling van de bestelling bij de levering is niet mogelijk op onze site. Het is de betaling die uw bestelling bevestigt en ons in staat stelt de fabricatie van het product te starten of de verzending als het in voorraad is. Als u hebt gekozen voor een betaling in drie keer per cheque of bankkaart, bevestigt de eerste storting uw bestelling.

   Indien u uw bestelling in 3 termijnen betaalt of met credit card, is het mogelijk dat u het product al ontvangt voordat u de bestelling helemaal heeft betaald (afhankelijk van de leveringstermijn van het product).