Voordeur

10 producten
Criteria
Kleur
Materiaal
Metaal (10)
Glas (4)
Stijl
Design (4)
Vintage Romantiek (4)
Hedendaags (2)
Opties
In voorraad (8)
Kleur (tint)
Prijs
van 400 tot 499,99 (6)
van 600 tot 699,99 (4)
Alle filters
U heeft 10 Producten van de 10 bekeken

Geniet van onze brede selectie Voordeur tegen kleine prijzen op Vente-Unique. Tot wel 50% korting op ons assortiment Voordeur van topkwaliteit.

De toegangsdeur moet esthetiek en veiligheid combineren. Als hoofdingang van uw huis of appartement moet de voordeur aan vele criteria voldoen: esthetiek, veiligheid en comfort. Massieve of glazen toegangsdeur? Een toegangsdeur kan massief, halfopen of beglaasd zijn. De keuze is afhankelijk van de individuele smaak en de behoefte aan licht.


a) De massieve toegangsdeur: deze geeft een gevoel van veiligheid omdat er geen glas in zit.
b) De halfbeglaasde toegangsdeur: meer eigentijds met zijn verschillende vormen, combineert een gevoel van veiligheid met licht.
c) De beglaasde deur: deze zorgt voor veel licht in uw woning, maar vereist anti-inbraakglas. Welke stijl van voordeur moet ik kiezen? Ideaal is om uw architectuur aan te passen aan uw toegangsdeur.

Twee deurstijlen vallen op: Klassieke toegangsdeuren: dit zijn over het algemeen massieve deuren. Ze hebben zeer weinig patronen en ontwerpen en zijn geschikt voor alle soorten architectuur. Ze zijn ideaal voor flats / Eigentijdse toegangsdeuren: dit zijn zowel massieve deuren als deuren met halve beglazing. Ze hebben verschillende ontwerpen en glasvormen. Welk materiaal moet ik kiezen? Bij Vente-Unique bieden we stalen toegangsdeuren aan. Bekend om zijn hoge slagvastheid is staal een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vergt. Welke kleur moet ik kiezen? De kleuren van de toegangsdeuren zijn klassiek: wit voor de elegantie of antraciet voor de moderniteit.