NL FR
Advies en contact: 028 080 163

Babymeubel

6 producten

Baby en kinderen beste deal, super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering in 10 dagen livraison en Belgique

Wilt u de nieuwkomer in de familie verwennen? Dan stellen wij u graag onze collectie babymatrassen en babybedjes voor. Bent u op zoek naar een bedje voor uw baby? Kies dan een babybedje uit ons aanbod en ga voor zowel duurzaamheid als esthetiek om het welzijn van uw baby te garanderen.
Tijdens zijn eerste levensjaar slaapt een baby tussen 15 en 20 uren per dag en daarom zijn een uitstekend bed en matras nodig voor zijn groei en ontwikkeling. Kies dus voor een aangepaste babymatras zodat uw baby in alle rust kan slapen.

Groeit uw baby flink en wordt een babybedje te klein dan is er natuurlijk ook de keuze uit onze kinderbedden. We hebben een zeer divers aanbod (zo is er het stapelbed, de hoogslaper, het uitschuifbed, het bed met opbergruimte) waarin u zeker het perfecte kinderbed zult vinden.
Vente-unique.be levert in heel België. Levertijden en -kosten worden vermeld in uw winkelwagen
Reclame
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.be is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 028 080 163
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk