NL FR
Advies en contact: 028 080 163

Wijnkast

1 product

Wijnkasten tegen lage prijs, super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering in 10 dagen livraison en Belgique

Bent u een wijnkenner of houdt u gewoon van goede wijn? Dan zal één van onze minimalistische wijnkasten zeker zijn plaatsje vinden in de ruimte die u daarvoor heeft voorzien.
De wijnkast is ideaal om wijn op de juiste temperatuur te bewaren terwijl ook de vochtigheid wordt gecontroleerd en zo dus de kwaliteit van uw wijn wordt behouden. Deze kasten beschermen uw wijn ook tegen het licht en houden hem stabiel zodat hij geen invloed ondervindt van externe trillingen die de kwaliteit kunnen aantasten. Vente-unique.be biedt u een breed gamma van wijnkasten in verschillende maten en met kortingen aan. Van de kleinste kasten voor wijnliefhebbers die niet veel plaats hebben tot grote wijnkasten voor de echte kenners. Dankzij de verschillende opties zoals een digitale display of de automatische afregeling zullen ze er voor zorgen dat u uw wijn en Champagne in de ideale omstandigheden kunt bewaren en kunt genieten van de fijnste degustaties.
Geniet van de beste prijzen van deze moderne en design wijnkasten met een capaciteit die kan gaan van 25 tot meer dan 100 flessen.
Vente-unique.be levert in heel België. Levertijden en -kosten worden vermeld in uw winkelwagen
Reclame
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.be is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 028 080 163
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk