FAQ: Het antwoord is waarschijnlijk te vinden onder FAQ.

Ons postadres: Vente-unique.be 9/11 rue Jacquard – 93310 - Le Pré-Saint-Gervais - FRANCE

Telefoon: Onze klantenservice is ook bereikbaar, via de telefoon van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u op 02 320 12 70.

E-mail: om onze klantenservice te contacteren kunt u dit formulier gebruiken.

Vente-Unique.com SA is gevestigd te Le Pré-Saint-Gervais (Frankrijk) en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer (Frankrijk) B 484 922 778 handelend onder de naam Vente-Unique.com, BTW nummer FR79484922778.

Heeft u een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per regulier mail/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 30 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform https://ec.europa.eu/consumers/odr/.