Voorgestelde betalingsmethoden

100% beveiligde betaling: Alle betalingen uitgevoerd op Vente-unique.be zijn veilig dankzij het betalingssysteem van BRED - Banque Populaire : Cyberplus Betaling.

U bent vrij om de wijze van betaling van uw bestelling op Vente-unique.be zelf te kiezen, zodat u uw budget kunt beheren zoals u dat wilt.

Dit zijn de verschillende betalingsmethoden die we u aanbieden :

Online betaling met credit card (Visa of Mastercard)

U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

Betaling in 3 termijnen met credit card (Visa of Mastercard)

U kunt uw bestelling betalen in 3 maandelijkse termijnen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 een maand later en de laatste betaling 60 dagen na de besteldatum. Transactie 100% beveiligd. (+9 administratiekosten, of 3 extra per termijn voor een bestelling onder 450, of voor een bestelling boven 450, 2% administratiekosten gelijk verdeeld over de 3 termijnen).

Deze betalingsfaciliteit is beschikbaar voor elke bestelling vanaf 150 verzendkosten inbegrepen.

Betaling via Bancontact / Mistercash

Als u beschikt over een kaart van Bancontact/MisterCash en de Card Reader van uw bank, dan kunt u uw aankopen op onze website betalen door simpelweg uw kaartnummer en de vervaldatum in te voeren. Uw betaling is 100% beveiligd.

Betaling met PayPal

Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

Betaling via overschrijving

Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

Cadeaukaart

Als u gebruikmaakt van een cadeaukaart van Vente-unique.nl, kunt u deze gebruiken om uw bestelling deels of geheel te betalen. U kunt het bedrag van uw Vente-unique.nl cadeaukaart gebruiken bij meerdere aankopen.

Bekijk ook :