FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wie zijn wij?

   Vente-unique.be is de specialist in meubels tegen scherpe discountprijzen op Internet.

   Wij bieden u leren zitbanken, hoogwaardig meubilair en andere benodigdheden voor uw huis tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Aangezien goede koopjes niet lang duren, bieden wij u regelmatig flitsverkopen aan (beperkte hoeveelheden gedurende beperkte periodes) maar ook producten die u zonder tijdslimiet kunt kopen.

   Vente-unique.be is de Belgische variant van het Franse Vente-unique.com, wat weer een dochteronderneming is van CAFOM, expert in de distributie van meubels met korting sinds meer dan 20 jaar. Geïntroduceerd op de Franse beurs in 2005 (ISIN-code FR0010151589 – CAFO), staat CAFOM garant voor de betrouwbaarheid en kennis van Vente-unique.com. Dankzij de langdurige relaties die wij hebben met onze leveranciers, kunnen wij u een selectie leren zitbanken en andere meubels aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

   Met onze jarenlang ervaring garanderen wij u het voordeel van onze bewezen kennis van kwaliteitsmeubilair tegen lage prijzen. Bovendien kunt u profiteren van waardevolle voordelen als: laagste prijs garantie, 30 dagen bedenktijd en een 100% beveiligde betaling.

   U kunt onze kwaliteitsverplichtingen en onze garanties raadplegen.

   Wacht niet langer en schrijf u nu in om onze aankomende producten als eerste te zien!

   Wat verkopen wij?

   Vente-unique.be is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige meubels tegen kortingsprijzen.

   Onze uitzonderlijke producten betreffen al het meubilair en benodigdheden voor uw huis: leren zitbanken, hoekbanken, fauteuils, salontafels, tv-meubels, eetkamers, bedden, decoratie, badkamers en elektrische huishoudapparatuur.

   Dankzij onze ervaring in de distributie van hoogwaardige meubels met korting, bieden wij u verschillende stijlen (van klassiek tot design en van etnisch tot exotisch...), in materialen die geselecteerd zijn op kwaliteit (leer, stof, gehard glas, meerdere houtsoorten…).

   Schrijf u in om als eerste kennis te maken met onze aankomende flitsverkopen.

   Hoe kunnen wij u zulke aantrekkelijke prijzen aanbieden?

   De combinatie van distribute via internet en flitsverkopen stellen ons in staat onder druk te werken en tegelijkertijd onze logistiekkosten te reduceren. Bovendien besparen wij de kosten die gebonden zijn aan het exploiteren van winkels, door uitsluitend online te verkopen. Tenslotte zorgt ons beperkte assortiment meubels ervoor dat onze opslagkosten aanzienlijk lager zijn. Al deze besparingen worden in mindering gebracht op onze verkoopprijzen. Onze missie is de goedkoopste te zijn zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze producten.

   Daarom is Vente-unique.be in staat om hoogwaardige meubels tegen de scherpste prijzen aan te bieden.

   Om geen enkele aanbieding te missen, abonneert u zich op onze nieuwsbrief. De inschrijving op Vente-unique.be is gratis.

   Waar worden uw producten gefabriceerd?

   De meeste van onze producten worden gefabriceerd in Azië. Wat zijn de voordelen hiervan?

   • Besparingen. Vandaag de dag hebben de grootste meubelmerken een deel van hun productie verplaatst naar Azië. Wij werken met dezelfde leveranciers. Het verschil is dat deze merken de productieprijs tot 10 keer in rekening brengen, terwijl wij de gerealiseerde besparingen in mindering brengen op onze prijzen. Zo kunt u genieten van de laagste prijzen voor al onze producten.
   • Kwaliteit. Ons moederbedrijf, CAFOM, heeft in juli 2007 een lokaal kantoor geopend in Shenzhen, China. Een team kwaliteitscontroleurs van Vente-unique.be is verantwoordelijk voor het uitvoeren van strenge controles van de productieketen, het creëren van prototypes en verificatie van de afgewerkte producten, voordat deze worden meegegeven aan de leverancier. Dit stelt ons in staat u een goede productkwaliteit te beloven.
   • Specialisatie. Wij werken met gespecialiseerde fabrieken, waardoor wij de beste materialen en een echte kennis van productietechnieken kunnen garanderen. Bijvoorbeeld, onze leverancier van barkrukken is gespecialiseerd in de productie van ABS-meubilair en werkt met de grootste Franse merken.

   Hebt u een showroom om de producten uit te proberen?

   Wij hebben geen winkel, noch showroom, waardoor wij zulke aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Onze website doet dienst als catalogus.

   Uit de antwoorden van de 9 751 klanten die reageerden op de tevredenheidsonderzoek. Verzonden aan alle klanten die wij geleverd hebben van 1 januari 2021 tot 31 maart 2021, bleek:

   • meer dan 94% is tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten
   • 92% heeft de intentie Vente-unique.be aan te raden aan vrienden en familie
   • 94%verklaart tevreden te zijn met de beschrijving van de producten op de website
   • 90% verklaart dat het product overeenstemt met wat ze zich hadden voorgesteld op basis van de website
   • 13.5% verklaart dat het product nog beter is dan ze zich hadden voorgesteld

   Tot slot bieden wij een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie: indien het product u niet bevalt, heeft u 30 dagen de tijd om het naar ons terug te zenden en dan wordt het aankoopbedrag volledig vergoed. Enkel de retourkosten zijn voor uw rekening. Zo heeft Vente-unique.com al meer dan 1 000 000 klanten in Europa bediend!

   Ik wens meer informatie over een product

   • Voor meer informatie over een van onze producten, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het nummer: 02 320 12 70.
   • Onze klantenservice is open van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 18u.

   Hoe verloopt een verkoop?

   Op Vente-unique.be worden twee types van verkoop georganiseerd:

   • De Flitsverkopen
    Het geselecteerde product is verkrijgbaar in beperkte hoeveelheid, gedurende één week, zolang de voorraad strekt. U dient zich in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de dag van de opening van de verkoop een uitnodiging met een presentatie van het product via e-mail te ontvangen.
   • De verkopen zonder tijdslimiet
    De producten zijn gedurende langere tijd verkrijgbaar en de voorraad is niet beperkt. Ze maken deel uit van het assortiment en blijven meerdere maanden aanwezig op de website.

   Hoe kan ik de aankomende verkopen te weten komen?

   Op de homepagina van Vente-unique.be vindt u een weergave van de volgende Flitsverkoop. Maar om er zeker van te zijn dat u geen uitzonderlijke aanbieding zult missen, schrijft u zich hier in voor onze Flitsverkoop nieuwsbrieven.

   Hoe kan ik contact met u opnemen?

   Om ons uw vragen te stellen, kunt u contact opnemen via het nummer 02 320 12 70 van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u.