FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   100% beveiligde betaling: Alle betalingen uitgevoerd op Vente-unique.be zijn veilig dankzij het betalingssysteem van BRED - Banque Populaire : Cyberplus Betaling / Adyen.

   U bent vrij om de wijze van betaling van uw bestelling op Vente-unique.be zelf te kiezen, zodat u uw budget kunt beheren zoals u dat wilt.

   Dit zijn de verschillende betalingsmethoden die we u aanbieden :

   Online betaling met credit card (Visa of Mastercard)

   U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

   Betaling in 3 termijnen

   U kunt uw bestelling betalen in 3 maandelijkse termijnen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 een maand later en de laatste betaling 60 dagen na de besteldatum. De transactie is mogelijk met een Visa- of Mastercard en is 100% beveiligd. Aan een betaling in termijnen zijn dossierkosten verbonden. (+9 € administratiekosten, of 3 € extra per termijn voor een bestelling onder 450 €, of voor een bestelling boven 450 €, 2.5% administratiekosten gelijk verdeeld over de 3 termijnen).

   Deze betalingsfaciliteit is beschikbaar voor elke bestelling vanaf 300 € en tot 2 000 € (verzendkosten inbegrepen).

   Betaling via Bancontact

   Als u beschikt over een kaart van Bancontact en de Card Reader van uw bank, dan kunt u uw aankopen op onze website betalen door simpelweg uw kaartnummer en de vervaldatum in te voeren. Uw betaling is 100% beveiligd.

   Betaling met Bancontact / Payconiq

   Met uw Payconiq by Bancontact app, kunt u eenvoudig en veilig betalen. Klik op het Payconiq logo, scan de QR code en bevestig het bedrag. Uw ontvangt onmiddelijk een bevestiging in de app op uw smartphone.

   Betaling met Apple Pay

   Indien u een Apple Pay account bezit, kunt u kiezen voor de betaalmethode Apple Pay. Uw betaling is versneld en 100% beveiligd. U kiest één van de kaarten die in uw Apple wallet geregistreerd zijn en u valideert de betaling met uw digitale vingerafdruk of gezichtsherkenning middels het TouchID-systeem van Apple, afhankelijk van het model van uw iPhone, iWatch of iPad.

   Betaling met PayPal

   Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

   Betaling via overschrijving

   Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

   Bekijk ook: