NL FR
Advies en contact: 02 320 12 70

Advies: Slaapkamer & Kantoor

12 kooptips:

Advies bij het shoppen
Hoe kies je een decoratief bedeinde?
Hoe kies je een decoratief bedeinde?
Een element dat vaak over het hoofd wordt gezien bij decoratieprojecten, het uiteinde van het bed geeft niettemin de laatste en onderscheidende touch aan een slaapkamer. Zowel elegant als zeer praktisch, het maakt de sfeer van de kamer compleet en brengt nieuwe opbergruimtes met zich mee. Maar hoe maakt je de beste keuze tussen de banken, kisten en andere meubels die worden aangeboden?
Advies bij het shoppen
Hoe richt je de babykamer in?
Hoe richt je de babykamer in?
De inrichting van een babykamer is niet per se eenvoudig, zeker niet voor toekomstige ouders die nog onervaren zijn! Van de keuze van de wieg tot die van de opbergruimte, en van de decoratie tot de meest subtiele accessoires, niets mag je ontgaan om de pasgeborene een gezellige cocon te bieden en waarin hij/zij zich goed zal voelen. Hieronder staan alle punten om rekening mee te houden voor een perfecte kinderkamer.
Advies bij het shoppen
Hoe kies je een nachtkastje?
Hoe kies je een nachtkastje?
Het nachtkastje is de onafscheidelijke metgezel van je nachten. Soms discreet en functioneel, soms design en elegant. Het draagt bij om de kamer aan te kleden en om je een handige opslagruimte te bieden voor je leesvoer en voor wat je binnen handbereik nodig hebt. Maar hoe maak je de juiste keuze? Hieronder vindt je al het advies van Vente-Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kies je een Topmatras?
Hoe kies je een Topmatras?
Rugpijn als je wakker wordt, het gevoel dat de laag te hard of te zacht is? Het kopen van een topmatras is een goed compromis om te voorkomen dat je investeert in een nieuwe matras en veel geld bespaart terwijl je het comfortniveau verbetert. Een vergeten tijd, dit beddengoed onderdeel is weer helemaal terug, met nette afwerkingen en technologieën die bijdragen aan het welzijn.
Advies bij het shoppen
Hoe kiest u de juiste ladekast?
Hoe kiest u de juiste ladekast?
Wat vervelend om allemaal spulletjes te zien slingeren in de kamer van uw kind! De oplossing: de aankoop van een ladekast! Ze zijn er in verschillende vormen en voor verschillende toepassingen, maar ook in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Ga voor een moderne en betaalbare kaptafel, waarmee u een echte make-upplek kunt creëren in uw kamer. Bekijk onze gids om erachter te komen welk type ladekast u nodig heeft en hoe u deze vervolgens kunt onderhouden!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een bedbodem?
Hoe kies ik een bedbodem?
Hoe kies ik een bedbodem? Dit is een vraag die velen zich stellen en waarop het niet gemakkelijk is om te antwoorden. Een bedbodem wordt ongeveer iedere 10 jaar vervangen en ondersteunt 1/3 van onze bewegingen tijdens de nacht. Het is dus belangrijk om goed te kiezen! Waarom van bedbodem veranderen? Welk type bedbodem moet men kiezen volgens het verlangen naar comfort, stevigheid of volgens zijn behoeften? Verneem ook hoe u een bedbodem moet onderhouden en installeren en maak kennis met de diverse merken voor bedbodems die door Vente-Unique.com worden voorgesteld.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een relaxatiebed?
Hoe kies ik een relaxatiebed?
De relaxatiematras biedt u comfort en flexibliteit, is bijzonder in trek en is verkrijgbaar in diverse vormen. Met een handmatig of een elektrisch relaxatiemechanisme, een ophanging met latten en/of blokjes, een latexmatras of een matras met geheugen-vormschuim, het is moeilijk om wegwijs te geraken. Dit zijn enige raadgevingen om u te helpen de perfecte relaxatiematras te vinden!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een matras?
Hoe kies ik een matras?
Hoe kies ik een matras? Een vraag die we ons in de loop van ons leven allemaal moeten stellen. De levensduur van een matras is ongeveer tien jaar. Wetend dat we bijna 1/3 van ons leven in bed doorbrengen, is het belangrijk om goed te kiezen! Waarom van matras veranderen? Welke technologie moet ik kiezen volgens de slaapposities, mijn morfologie, mijn drang naar comfort en stevigheid van de matras, de gewenste onafhankelijkheid bij het slapen of de bedafmetingen? Verneem ook hoe u een matras moet onderhouden en installeren en maak kennis met de diverse matrasmerken die door Vente-Unique.com worden voorgesteld.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een bed met een boxspring?
Hoe kies ik een bed met een boxspring?
De boxsprings zijn zeer populair in de Verenigde Staten en in Noord-Europa en zijn onmisbaar geworden in de slaapkamer. Een ruim en zacht totaalbed, gecombineerd met een luxueuze bedbodem, voor een betere slaap van de gebruiker. Of u nu kiest voor een klassiek of een elektrisch bed, in kunstleer of stof, met opbergruimte en/of leds, u kunt kiezen uit een groot gamma producten om de ideale boxspring te vinden!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een kinderbed?
Hoe kies ik een kinderbed?
Om ons kleintjes een goede nachtrust te bezorgen, zijn we tot alles bereid! Of u nu op zoek bent naar een bed om hen te doen slapen, groeien of hen te doen dromen, een stapelbed of een mezzanine-bed, de oplossing bestaat en u vindt ze vast terug in deze aankoopgids!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een bed voor volwassenen?
Hoe kies ik een bed voor volwassenen?
Het is het meesterstuk van uw slaapkamer en de keuze van het bedframe zal zijn stempel drukken op deze rustkamer! Onze dubbele bedden zijn in diverse stijlen, materialen en met diverse karakteristieken verkrijgbaar en bieden een ruime keuze tegen discountprijzen! Kies voor een stoffen bed om een Scandinavische toets te verlenen aan uw kamer, of voor exotisch hout als u een chique ethnische stijl verliest. Alles is mogelijk en de slaapkamer van uw dromen bevindt zich beslist in deze gids!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een kast of dressing?
Hoe kies ik een kast of dressing?
Kleren kopen is goed; maar een intelligente en decoratieve plaats hebben om ze op te bergen, is nog beter! Wij bieden een grote keuze aan dressings en kasten tegen discountprijzen aan in verschillende materialen en stijlen! Zo kunt u een slaapkamer voor volwassenen met een nieuwe look omtoveren in een kinderkamer. Benut de gelegenheid om de dressing te bemachtigen waarvan u altijd gedroomd hebt! Volg onze raadgevingen dus voor uw volgende kast of dressing! Uw linnen zal u dankbaar zijn!
Ontdek onze tips om het beste uit uw slaapkamer en uw bed te halen! Dankzij onze producten en handleidingen vindt u de antwoorden op al uw vragen: Welke matras past het beste bij mij? Hoe vaak moet ik mijn matrassen veranderen? Welk bed kiezen voor mijn kind of tiener? Hoe kan ik de ruimte van mijn kamer optimaal benutten? U hoeft niet verder te kijken, onze specialisten geven u hun deskundige adviezen over al hun producten: matrassen, bedden, boxsprings, kledingkasten en meer, om u te helpen bij uw keuzes!

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.be is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 02 320 12 70
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk