FR NL
Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Inphysio 

   Wie zijn we?

   sociale reden:  LANIAKEA DIRECT SAS

   Adres:  21-23 rue Aristide Briand 92170, Vanves

   Siretnummer:  89154105400021

   BTW-nummer:  FR76891541054

   Beschrijving: Inphysio, uw gezondheids- en welzijnswinkel, wordt geleid door een team van ervaren specialisten die zich inzetten voor het bevorderen van een gezonde levensstijl. Wij staan u bij in uw dagelijkse activiteiten en rustmomenten, en bieden oplossingen voor een herstellende slaap, optimaal comfort tijdens het zitten, geschikte uitrusting voor gym en pilates, en producten voor uw algehele welzijn. Onze missie is het selecteren van oplossingen die op een effectieve en veilige manier aan de behoeften van uw lichaam voldoen. Dankzij een nauwe samenwerking met de beste specialisten en fabrikanten, garanderen wij een snelle en probleemloze levering van onze hoogwaardige producten. Bij Inphysio zetten wij ons in om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en staan wij klaar om u bij elke vraag of assistentie te helpen.

   Verzending en retourvoorwaarden

   Leveringsmethoden

   Terugnamevoorwaarden: Alle producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door de klant worden geretourneerd. Ons team behoudt zich het recht voor om de retourzending te weigeren als het product opzettelijk is beschadigd, ongepast is gebruikt, vuil is of gepersonaliseerd en niet in de huidige staat kan worden doorverkocht of gedoneerd. Bij vaststelling van een conformiteitsdefect of een verborgen gebrek is een wettelijke garantie van 2 jaar van toepassing. Het is belangrijk dat het geretourneerde pakket compleet en onbeschadigd is. De retourkosten zijn uitsluitend voor rekening van de klant. Bij een gedeeltelijke of volledige retourzending van producten die met korting zijn besteld vanwege het orderbedrag, worden 10 euro verzendkosten in mindering gebracht op het totale terug te betalen bedrag. Indien het bestelde product niet wordt ontvangen en automatisch wordt geretourneerd naar de afzender, wordt de waarde van de terugbetaling verminderd met de kosten van de retourzending.

   Retourvoorwaarden: Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer gedetailleerde informatie. Het retourproces omvat het invullen van het herroepingsformulier (of een bericht op het Marketplace Vente-unique.com-portaal) en het versturen naar info@inphysio.fr, het wachten op contact van de Inphysio-winkel, en het zorgvuldig terugsturen van de nieuwe en ongebruikte artikelen in hun originele verpakking met de factuur en het formulier naar Laniakea Direct SAS - Inphysio Klantenservice, 21-23 Rue Aristide Briand, 92170 Vanves. Het pakket moet direct worden geleverd aan de Klantenservice van LANIAKEA DIRECT SAS en pakketten die naar afhaalpunten worden gestuurd, worden niet opgehaald.

   Onze producten