NL FR
Advies en contact: 028 080 163

Advies: Zitbank en fauteuil

6 kooptips:

Advies bij het shoppen
Hoe kies je de juiste Fauteuil?
Hoe kies je de juiste Fauteuil?
Een goede woonkamerfauteuil moet twee functies tegelijk vervullen: een gezellig en comfortabel nest bieden aan al je dagdromen, maar ook leven en persoonlijkheid toevoegen aan je interieurdecoratie! Door de verscheidenheid aan stijlen, materialen en configuraties kun je nu een op maat gemaakte ontspanningshoek voor je woonkamer ontwerpen. Hieronder een volledig overzicht met Vente-Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kiest u de juiste relax- of massagestoel?
Hoe kiest u de juiste relax- of massagestoel?
Geniet al zittend van een boek of een goede film en ga dan nog wat meer achterover leunen voor een heerlijk dutje... De relaxstoel heeft vele fans, die de grote veelzijdigheid in het dagelijks leven en vooral het absolute comfort ervan waarderen. Maar het is belangrijk om de juiste keuze te maken om teleurstelling te voorkomen. Welke relaxstoel is geschikt voor u?
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een relaxsofa
Hoe kies ik een relaxsofa
Aangezien het salon één van de belangrijkste kamers in huis is, is het dus belangrijk om de zitbank te kiezen die perfect aan uw verwachtingen zal voldoen. Als u op zoek bent naar een comfortabele zitbank om dagelijks te ontspannen, is de relaxsofa voor u perfect geschikt! Afhankelijk van het model kan uw zitbank uitgerust zijn met één of meerdere relaxelementen waarbij u de voetensteun kunt uitschuiven en de rugleuning kunt neerlaten om een bijna liggende positie te bereiken. De relaxsofa bestaat met een handmatig relaxmechanisme of met een elektrisch relaxmechanisme, om te voldoen aan alle smaken en alle budgetten!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een converteerbare zitbank?
Hoe kies ik een converteerbare zitbank?
Uw salon in een slaapkamer omtoveren, is gemakkelijk met de converteerbare zitbank! Maar voor welke zitbank moet u kiezen? Mechanisme, bedtype, stijl, materiaal, afmeting: wij leggen u alles uit!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een leren zitbank?
Hoe kies ik een leren zitbank?
De leren zitbank is tijdloos en comfortabel en zal uw salon altijd charme en elegantie verlenen. Ongeacht of u nu de voorkeur geeft aan een CLUB of een CHESTERFIELD voor een vintage-interieur op Engelse wijze of een design voor een interieurtendens, een ding staat vast: een leren zitbank kan jarenlang in het midden van uw salon prijken.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een stoffen zitbank?
Hoe kies ik een stoffen zitbank?
De stoffen zitbank zorgt voor een warm coconeffect in uw interieur en is momenteel zeer in trek. Bovendien is het in tal van vormen en voor alle budgetten verkrijgbaar. Scandinavische zitbank, Chesterfield, club... talrijke mythische stijlen hebben van de stoffen zitbank een onmisbaar stuk in uw huis gemaakt. In fluweel, microvezel of klassieke stof, u kunt kiezen tussen een breed gamma producten om uw ideale zitbank te vinden!
Ontdek onze tips om beter te genieten van uw woonkamer! Met onze artikelen en handleidingen vindt u antwoorden op al uw vragen: Hoe kiest u een slaapbank? Hoe kiest u een lederen zitbank? Waarom kiezen voor een relaxbank? Hoe kunt u de ideale zitbank vinden om een kleine ruimte te optimaliseren? U hoeft niet verder te kijken, onze specialisten geven u hun adviezen adviezen over al hun producten: zitbanken, hoekbanken, bedbanken, fauteuils, meridiennes, sfeerhaarden en meer, om u te helpen bij uw keuze!

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.be is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 028 080 163
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk