FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wilt u de designtrend overnemen voor uw interieur? Ontdek welke materialen u het beste kunt kiezen voor een designwoning.

   Welke materialen voor een design stijl?

   Wanneer u thuis een designsfeer wilt creëren, is de keuze van de materialen van cruciaal belang. Ze zullen immers ook de stijl bepalen als de lijnen van uw meubels. Om u te helpen de juiste keuzes te maken, biedt Vente-unique.nl u de materialen waarmee u in een handomdraai de designstijl van uw woonkamer creëert.

   Gelakte meubels

   Om uw huis een instant design look te geven, zijn gelakte meubelen uw bondgenoot. Dankzij dit proces, dat een licht glanzende afwerking van de meubelen geeft, worden de vormgeving en de zuivere lijnen gesublimeerd en benadrukt. In wit, zwart, grijs of rood, dit is het soort meubilair dat u moet kiezen als u de moderne stijl wilt toepassen in tegenstelling tot een meer natuurlijke stijl, waarbij u beter voor hout zou kunnen kiezen. Gelakte meubelen hebben ook het voordeel dat ze het licht weerkaatsen, zodat de kamer optimaal verlicht is. En er zijn meubels voor het hele huis: u vindt dressoirs, tv-meubels, tafels voor de woon- of eetkamer en zelfs opbergmeubels.

   Glazen of metalen meubels

   Een andere mogelijkheid voor de keuze van uw meubels: glas of metaal, die ook een design en een zuivere sfeer zullen creëren! U kunt kiezen voor meubels met een volledig glazen look die een chique stijl en een zekere lichtheid aan uw interieur zullen geven met bijvoorbeeld een console of een salontafel. Glas kan ook worden gecombineerd met metaal of gelakte materialen voor een verfijnder stijl van bi-materiaal meubilair.Wat het metaal alleen al betreft, kunt u een kleine bijzetmeubel nemen dat eruitziet als een echt kunstwerk met een artistieke toets. Het is ideaal voor een bankstel, bijvoorbeeld. Metaal kan ook worden gebruikt op basis van gelakte of glazen meubels om een meer ruwe noot aan het stuk toe te voegen. Zoals u al heeft gemerkt, kunt u glas, metaal en gelakte meubelen uitstekend combineren om een trendy designstijl in uw huis te creëren.

   Zittingen van leer

   De ideale bank voor een design sfeer? Een leren model dat een vleugje edelheid zal toevoegen aan uw inrichting, dat zal contrasteren met de designmeubelen en een warmere stemming zal opleveren. U kunt echter ook kiezen voor een bank met strakke lijnen en metalen poten, bijvoorbeeld, of voor het minimalisme van een zitbank. Denk ook aan fauteuils om uw woonkamer af te maken. Wat de kleuren betreft, houd het bij neutrale tinten om de lijnen van de bank te versterken. Zwart en wit zijn de beste kleuren, maar grijs is ook erg trendy. Voor een vleugje originaliteit kunt u best rood wagen.

   Design vloerbekledingen

   Om het designeffect te versterken, moet u niet alleen vertrouwen op het meubilair. Met vloerbedekkingen kunt u een ideale basis leggen om uw sfeer te creëren, op voorwaarde dat u een vloer kiest die voldoet aan de ontwerpcodes. Let erop dat vloeren zonder grenzen, zoals gewaxt beton, uw oppervlak en de meubels mooier maken. Voor een meer grafisch effect kunt u tegels gebruiken, waarbij u de voorkeur geeft aan grote tegels voor een modernere stijl. Sommige imiteren zelfs beton, zodat u met gemak voor deze Designbekleding kunt kiezen!

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend