FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wilt u uw interieur optimaliseren? Ontdek onze ideeën om ruimtes in uw huis beter te scheiden met onze decoratieve scheidingswanden.

   Optimaliseer uw ruimte met scheidingswanden

   Scheidingswanden zijn dé woontrend van dit moment. Schuifdeuren, kamerschermen, spiegels, gordijnen, opbergrekken... Er zijn legio mogelijkheden om ruimtes te scheiden! Scheidingswanden zijn ideaal om ruimtes in uw interieur te scheiden en bieden veel voordelen. Denk maar aan het besparen van ruimte, het verbeteren van de lichtinval of het creëren van meer bewegingsvrijheid in uw woning of appartement. Twee kamers van elkaar scheiden? Ruimtes binnen eenzelfde vertrek afbakenen? Met scheidingswanden kunt u uw interieur opnieuw indelen zonder dat u meteen hoeft te gaan verbouwen. Weg met die lompe klassieke deuren! Vente-unique.com laat u zien wat er mogelijk is op het gebied van decoratieve scheidingswanden!

   Schuifdeuren

   Schuifdeuren zijn perfect voor het optimaal benutten van kleine ruimtes. Omdat ze over een rail schuiven, openen ze zich langs de wand en besparen zo ruimte. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met een draaicirkel zoals bij traditionele deuren. Er bestaan vele modellen schuifdeuren. Het materiaal dat u kiest is van cruciaal belang, want dit bepaalt de uitstraling van de kamer waarin u de deuren plaatst. Belangrijk is ook dat u een materiaal kiest dat bij de inrichting van uw interieur past. Gaat het om een kleine ruimte of een donkere kamer met weinig lichtinval, kies dan voor een schuifdeur van gehard glas. Gehard glas laat licht door en geeft een ruimtelijk gevoel. Om uw interieur een warme uitstraling te geven, is hout de beste keuze. Een schuifdeur van ruw onbewerkt hout verleent uw woonkamer charme en een authentiek karakter. Een andere voordelige oplossing is MDF. Het is ook zaak dat u het materiaal van uw schuifdeur kiest in overeenstemming met uw woonstijl. Voor een moderne design-stijl is aluminium een fraaie oplossing. Houdt u van industrieel? Combineer een houten deur met een metalen of smeedijzeren railsysteem en u bent klaar!

    

   Kamerschermen

   Het kamerscherm is een ander type decoratieve scheidingswand dat sinds enkele jaren weer in de mode is. Een fraai scherm geeft uw interieur een charmant tintje. Net als met schuifdeuren kunt u met kamerschermen ruimtes van elkaar scheiden of aparte ruimtes binnen een kamer creëren. De toepassingsmogelijkheden van kamerschermen zijn dus zeer divers. U kunt een kamerscherm gebruiken om een kleedhoekje in uw slaapkamer te maken of een computerplek in uw woonkamer, maar ook om lelijke voorwerpen te verbergen, zoals een televisie in de woonkamer of schoenen in de slaapkamer. De voordelen? Ze zijn gemakkelijk weer weg te halen, dus u kunt uw ruimte flexibel aan veranderende behoeften aanpassen! Het kamerscherm kan ook worden gebruikt als decoratief object, om bijvoorbeeld een muur te verfraaien. Op zoek naar iets exotisch? Kies een mango- of paulowniahouten scherm!
    

   Spiegels, gordijnen en opbergrekken

   Veel voorwerpen en meubels die we dagelijks gebruiken, kunnen ook op een andere manier worden gebruikt en worden omgetoverd tot decoratieve, handige ruimteverdelers. Gordijnen kunnen bijvoorbeeld in een slaapkamer worden gebruikt om het bed af te scheiden van de rest van de kamer en zo een knusse plek te creëren. Een staande spiegel kan worden gebruikt om een kamer in twee ruimtes te verdelen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de slaapkamer en de kleedkamer van elkaar scheiden. Het voordeel van een spiegel als afscheiding is dat hij uw kamer groter laat lijken! En last but not least, kunt u een opbergrek of boekenkast gebruiken om een leeshoekje in de woonkamer te creëren of om uw trap af te schermen van de rest van de woonkamer.
    

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend