FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Terug naar de natuur, zegt u dat iets? We bekijken de trend van de natuurlijke decoratie van dichtbij voor een aangenaam en warm interieur.

   Natuurlijke decoratie: gebruiksaanwijzing

   Houdt u van decoratie die tegelijk tijdloos, comfortabel en gezellig is? De trend van het natuurlijke is helemaal terug en biedt u een rustgevend interieur dat in alle seizoenen als een blanco achtergrond voor uw favoriete decoratie kan dienen. Vente-unique.com helpt u bij de creatie van een natuurlijk interieur, een echte cocon

   Van zachtheid in de meubels

   Niet te design of te landelijk: de meubels van een natuurlijk interieur zijn eigentijds en een tikje charmant. We kiezen voor simpele en elegante lijnen die zich gemakkelijk laten aanpassen bij alle stijlen. Natuurlijk krijgt hout de voorkeur omdat het tijdloos en warm is, op voorwaarde dat het een lichte en heldere kleur heeft. U kunt ook de voorkeur geven aan wit geverfde houten meubels voor een lichtere, maar zachte sfeer. Waarom niet enkele stukken kiezen die hout in natuurkleur associëren met wit geverfd hout? Een tafel met een witte voet en een houten blad geeft een mooi effect en een chique klassieke toets aan de decoratie. Voor een combinatie met houten meubels kiest u bij voorkeur eenbank in stof in een eerder klassieke stijl met een beige zitting of bijvoorbeeld een grijze bank met rondingen. U kan ook gaan voor een bank in rotan of een model met zichtbare houten onderstel. 

   Neutrale, maar warme kleuren

   In een natuurlijk decor zijn de kleuren van uw interieur belangrijk. Zowel voor de grond als voor de muren of zelfs voor de accessoires geeft u de voorkeur aan eenhomogene en lichte sfeer. Natuurlijke kleuren zoals wit, beige, grijs, taupe of kastanjebruin zijn ideale kleuren die u kunt gebruiken voor een total look of als tint om het decor meer diepte te geven. En om een meer levendige toets toe te voegen, denken we bijvoorbeeld aan groen voor een plantaardige toets, aan blauw voor een watertoets maar ook aan roze, wat zeer modieus is als men de pastelvariant kiest. Deze kleuren kunnen hier en daar gebruikt worden, bijvoorbeeld in accessoires maar u kunt ook een stuk van de muur in deze kleur schilderen. Waarom geen fauteuil aanschaffen in een van deze fellere kleuren om het salon op te leuken en het origineel te maken?  

   Verschillende varianten volgens de trendy stijlen

   Dankzij het tijdloze aspect plooit een decor in natuurtinten zich het hele jaar naar uw voorkeuren door te spelen met materialen en met de verschillende stijlen. Voor een warmere sfeer in de winter kiest u bijvoorbeeld een schapenvacht en comfortabele kussens terwijl u in de zomer het decor kunt verfrissen met accessoires die aan zon en zee doen denken, u kunt Scandinavische meubels kiezen of voor meer design gaan door natuurlijke meubels te combineren met een glazen bijzettafeltje. U hebt het al begrepen: een natuurlijk decor geeft u een zekere flexibiliteit zodat u een interieur kan creëren dat bij u past zonder dat u alle meubels moet vervangen! 

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend