FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Een zen en natuurlijk sfeertje: decoratie met groene toetsen heeft ons interieur veroverd. De kalmerende eigenschappen van alle tinten groen roepen ons op om terug te keren naar de bron en staan centraal in deze trend. 

   Naar buiten!

   Breng een tikje groen in uw interieur. Op dit ogenblik glijdt groen overal in ons huis binnen. Wat beter om tegen het slechte weer en koude temperaturen te vechten dan met een kleurige toets die ons aan de natuur herinnert en ons kalmeert. Groen is er voor alle smaken: watergroen, zachtgroen, olijfgroen, kaki, ... Alle kleuren groen zijn vertegenwoordigd. 🌿

   We hebben deze trend voor u ontcijferd en dus kan u ervoor gaan, we worden allemaal groen!

    

   De absolute noodzaak

   We zien hem overal: het belangrijkste onderdeel van deze trend is de groene bank in fluweel ! Zijn zachte en troostende uiterlijk geeft de kamer waar u hem zet een heel gezellig kantje en hij creëert een echte cocooning sfeer.

   De stoelen, fauteuils en hoofdeinden in fluweel zijn ook zeer modieus en creëren ook dit coconeffect. Om deze trend tot leven te brengen in uw interieur kiest u een van deze onderdelen, en zet u het midden in de kamer en brengt u extra kleuren aan met kleine siervoorwerpen. Welke decoratie past bij een groene bank? Gouden toetsen op kaders of spiegels, een laag tafeltje in licht hout, biezen manden en dat is het!

   De perfecte combinatie: Groen en natuurlijke materialen.

   Welke kleur past goed bij groen? De lichte tinten van natuurlijke materialen en de kleur groen vormen een perfecte combinatie. Ze passen perfect samen in een kamer en brengen elk apart het gezochte natuurlijke uitzicht. Rotan, rieten zittingen, ruw hout of bamboe: er bestaan enorm veel verschillende natuurlijke materialen en ze passen allemaal bij de kleur groen.

   Het sleutelwoord is decoratie.

   Om een trend als deze te volgen, die hoofdzakelijk bestaat uit het spelen met kleuren en materialen in het interieur, kunt u natuurlijk alles inzetten op de inrichting. Op die manier kunt u goedkoop kleuraccenten aanbrengen. Kussens, lampen, schilderijen en zelfs groene planten zijn uw beste vrienden om uw interieur moeiteloos aan te kleden.

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend