FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wilt u uw kamer een make-over geven? Wat als uw geïnspireerd was door hotelkamers? Focus op ideeën uit luxe hotelkamers.

   Mijn kamer als een hotelkamer

   Droomt u van een comfortabele en luxueuze kamer die de grootste hotels waardig is? U heeft gelijk. Hotelkamers staan synoniem voor rust en ontspanning. Inspiratie halen uit deze kamers is een slimme zet, want ze zitten boordevol goede ideeën voor beddengoed, opbergruimte en inrichting. Uw slaapkamer is niet alleen de kamer waar u slaapt, maar ook de kamer waar u ontspant en geniet van een moment voor uzelf. Vente-unique.nl geeft u alle tips om van uw slaapkamer een hotelkamer te maken!

   Een groot bed kiezen

   Het bed is het pronkstuk van de kamer. De hotelkamer onderscheidt zich door het uitstekende beddengoed om u een uitzonderlijke nacht te bieden. Dus, op de manier van hotelkamers, kiezen we een XXL bed. De King Size (180x200cm) of Queen Size (160x200cm) matrassen zijn ideaal voor stellen en zorgen voor optimaal comfort. Uw nacht zal rustgevend zijn omdat hij niet onderbroken zal worden door de bewegingen van uw partner. Kiezen voor een groot matras is niet voldoende, u moet er ook voor zorgen dat het van goede kwaliteit is. Matrassen met traagschuim of gelmatrassen met traagschuim, Epeda-veren of pocketveren, er bestaan talloze technologieën om uw slaapkwaliteit te verbeteren. Matrassen met deze technologieën zijn te verkiezen voor optimaal comfort zodra u in bed stapt. Aarzel niet om de Gids voor Verzorging en Aankoop van Matrassen te raadplegen om te profiteren van het advies van onze experts. U kunt uw beddengoed ook aanvullen met een matras-topper om het gevoel van comfort te verhogen. Kleed, net als in hotelkamers, uw bed met een mooie set en vermenigvuldig de kussens om het gevoel van welzijn te verhogen en een cocooning sfeer te creëren. Kies tenslotte voor een hoofdbord om uw bed in te richten zoals in een hotelkamer.

   Een ontspanningsruimte inrichten

   Hotelkamers zijn niet alleen om te slapen. Het is ook een plaats om te ontspannen en tot rust te komen. Of het nu gaat om een zithoek, een leeshoek of een bureau, hotelkamers hebben veel ruimtes die bestemd zijn voor ontspanning en rust. Om het hele jaar door het gevoel te hebben dat u in een hotelkamer bent, kunt u een zithoek in uw kamer installeren. Ga voor een paar fauteuils om een gezellige ruimte te creëren om te rusten of te lezen. Converteerbare fauteuils voor een kleine ruimte, Chesterfield fauteuils voor een gezellige sfeer of Club fauteuils voor een vintage lounge... U heeft keuze te over bij het creëren van de lounge ruimte naar uw eigen smaak. Combineer de fauteuils met kleine salontafels, bijvoorbeeld nestbare salontafels, en een gezellig tapijt voor een warme sfeer. Om een kantoorruimte te creëren, kunt u een bureau installeren. Door de vele opbergmogelijkheden houdt u uw werkblad schoon en opgeruimd en behoudt u de rustgevende sfeer die nodig is in een slaapkamer.

   Ruim uw kamer op en kies voor slimme opbergruimtes

   De laatste belangrijke regel voor het overnemen van hotelkamers is om uw kamer netjes te houden. Ja hoor, de reden waarom hotelkamers comfortabel en rustgevend aanvoelen is omdat ze opgeruimd zijn. Ze lijken groter dan ze in werkelijkheid zijn en geven een rustgevend gevoel van ruimte. Dus, net als in hotelkamers, ruimen we de boel op en maken we gebruik van slimme en discrete opbergmiddelen om de ruimte visueel vrij te maken. U kunt dus voor grote kasten kiezen om uw spullen in op te bergen. Denk aan het gebruik van schuifdeuren in plaats van draaideuren als u te weinig ruimte heeft in uw kamer. Hiermee kunt u de opslagruimtes verbergen en de ruimte overzichtelijk houden. Een ladekast is ook ideaal om uw spullen in op te bergen en uw kamer netjes te houden.

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend