FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wilt u een landelijk interieur? Focus op een tijdloze trend voor een chique huis in landelijke stijl. Welkom op het platteland!

   Landelijke stijl: Welkom op het platteland

   Ver van het ouderwetse imago dat eraan gegeven wordt, wordt de landelijke stijl vandaag vernieuwd om een country chic decor van het mooiste effect te bieden. Vente-unique.nl onthult voor u deze tijdloze stijl die zeer gemakkelijk te adopteren is. 

   Typische materialen en kleuren

   Om een chique landelijke sfeer te creëren, steunt de rustieke stijl op natuurlijke materialen en hun soberheid, zowel voor de meubels als voor de bekleding van het huis. Daarom geven wij de voorkeur aan parket of stenen imitatietegels voor de vloer. Voor meubelen moet hout worden gekozen, en wel een rustieke soort. Om een sfeer met een vleugje bekoring te creëren, zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een dressoir of tafel met een patina of een verouderde eiken look. Dit geeft de meubels meer karakter en zet de landelijke sfeer in een handomdraai neer. En als de natuurlijke kleur van het hout u niet bevalt, kunt u kiezen voor witte houten meubelen. Ze brengen een zachtere sfeer zonder afbreuk te doen aan de country chic spirit. U kunt ook kiezen voor enkele smeedijzeren stukken. Voor andere materialen kunt u denken aan leer voor de bank of ruwe stoffen zoals linnen of gevlekte stoffen. Kies natuurlijke kleuren die de materialen oproepen, met verschillende tinten beige, taupe, grijs of chocolade. 

   Typische meubels voor een landelijke sfeer

   Uw houten meubelen zullen des te landelijker zijn als u eenvoudige, massieve vormen kiest die doen denken aan landhuismeubelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een brede buffetkast, zowel laag als hoog. De eetkamertafel bijvoorbeeld kan het best worden gecombineerd met een bankje of traditionele stoelen met een zitting van rijststro of rotan.

   Landelijke chique accessoires

   Om je decor te verfijnen, gebruik accessoires! Speel op authenticiteit met decoratieve voorwerpen zoals oude karaffen, rieten manden, geruite kussens, houten kisten... Aarzel niet om op jacht te gaan naar oude voorwerpen. Keramiek of rotan staan prachtig bij uw accessoires. U kunt ook een landelijke sfeer creëren door uw huis te versieren met bloemen of takken. U kunt ook bloemrijke patronen aannemen, zoals bijvoorbeeld liberty. U kunt het gevoel hebben dat u op vakantie bent op het platteland en ontsnappen aan het stadsleven zonder uw huis te verlaten. 

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend