FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Japan werkt inspirerend voor de inrichting door zijn minimalisme en zengeest. Schep een zuivere sfeer door uw interieur te ordenen, heel eenvoudig door deze tips te volgen.

   Kies voor een Japanse sfeer

   Zuiver en geordend: dat zijn de sleutelwoorden van de Japanse decoratie. Als u wilt weten hoe u van levensstijl kan veranderen en een minimalistisch interieur zonder rommel kunt krijgen, bent u op de juiste plaats. Dankzij onze tips hebt u alles wat u nodig hebt om de Japanse geest binnen te halen met enkele kleine veranderingen.

   1 - Ga voor een minimalistische inrichting: de Japandi stijl

   Wilt u terug eenvoud in uw interieur? Ga voor de Japandi stijl! Deze trend combineert Scandinavische en Japanse decoratie in een zuiver geheel zonder gedoe. In dit soort interieur vindt u sobere meubels in lichte en zachte kleuren, vaak in natuurlijke materialen zoals hout. Men vindt er weinig snuisterijen en alleen noodzakelijke meubels. Dat zorgt niet alleen voor een bijzonder esthetisch effect omdat elke kamer volledig tot haar recht komt maar het vergemakkelijkt ook het huishouden. Als u deze trend volgt, vergemakkelijkt dat uw levenswijze doordat al het overbodige weg is.

   2 - Richt uw interieur op Japanse wijze in

   De opbergmethoden uit de Japanse cultuur dienen voor het hervinden van innerlijke rust door rust en een zenhouding in het huis te brengen. Begin met afscheid te nemen van voorwerpen die geen nut meer hebben of die niet meer belangrijk zijn. Zodra het meeste werk gedaan is, namelijk het sorteren, begint u met opbergen. Zelfs als uw thuis u reeds heel minimalistisch en verzorgd toeschijnt, mag u de binnenkant van uw kasten niet negeren. We raden u aan om een grote kast en opbergdozen te kiezen voor u aan het grote huishouden begint. Op weg naar een geordend en georganiseerd leven!

   3 - En ontspan u vooral

   Na de inspanning, de troost. Hebt u uw interieur al gereorganiseerd en al het overbodige weggegooid? Dan hebt u een momentje ontspanning verdiend. Is er nog iets beter om u zen te voelen dan uitrusten in een relaxstoel met een goede kop thee of tijd voor u zelf te nemen in uw badkamer ? Bevrijd uw geest en profiteer van het huidige moment.

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend