FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wat dacht u van een relaxmomentje? Ontspan met onze tips en trucs om van uw badkamer een oase van onthaasting te maken.

   Ik wil een zen-badkamer

   De badkamer is bij uitstek de plek om te ontspannen. Wat is er dan beter dan een badkamer met zen-inrichting, zodat u uw batterijen weer kunt opladen? Een zen-badkamer staat garant voor heerlijke momenten van welzijn die een kuuroord waardig zijn. Hier leest u hoe u een 100% ontspannende badkamer voor ultieme relaxmomenten creëert
    

   Kies voor neutrale kleuren

   Het geheim van een zen-badkamer schuilt voor een groot deel in de keuze van de kleuren. De formule is eenvoudig: houd het bij neutrale en lichte kleuren. Dit geldt zowel voor de wanden als voor de badkamermeubels. Felle kleuren moeten worden vermeden omdat ze agressie oproepen en ons eerder prikkelen dan tot rust brengen. Wit, ecru, beige, bruin of taupe daarentegen zijn rustgevende kleuren die uitnodigen om te ontspannen. Als u uw badkamer toch een kleurtje wilt geven, neem dan pastelkleuren. Deze werken ook ontspannend. Lichtgroen staat bijvoorbeeld bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Een zen-interieur betekent niet dat het een saai interieur is! Kies bijvoorbeeld een wit wastafelkastje en combineer dit met een hoge groene opbergkast om uw badkamer meer pit te geven of een hoge witte opbergkast om het licht te weerkaatsen. 
    

   Kies natuurlijke materialen

   Wie zen-inrichting zegt, zegt natuurlijke inrichting. Want natuurlijke materialen hebben neutrale, zachte kleuren en zijn ideaal om voor sereniteit en rust in de badkamer te brengen. Ze creëren een warme sfeer en maken van uw badkamer een echte oase van rust. Vaarwel dus koude materialen zoals ijzer of metaal en hallo ontspannende natuurlijke materialen! Een hoge badkamerkast van bamboe, een stenen wasbak of een kiezelwand voor uw douche... Er zijn tal van mogelijkheden om natuurlijke materialen toe te passen en zo een ultieme wellness-sfeer te scheppen. U kunt ook gebruik maken van houten badkamermeubels met een houten ombouw voor uw badkuip bijvoorbeeld. Ga voor exotische houtsoorten zoals teak of bamboe die bestand zijn tegen vocht en temperatuurschommelingen.
    

   Kies voor minimalisme

   Een zen-badkamer is een strakke ruimte met een open uitstraling. Voor het ruimtelijk effect kiezen we hangmeubelen. Ze brengen lichtheid in de kamer. Qua design ligt de nadruk op meubelen met eenvoudige, strakke lijnen. Een zen-badkamer is bovendien een opgeruimde badkamer. Zoek daarom uit welke toiletspullen u echt nodig hebt, en berg ze op, zodat het grote genieten kan beginnen. 
    

   Ga voor zen-accessoires

   Met zen-accessoires maakt u uw oase van rust helemaal af. Een rieten mand geeft uw badkamer bijvoorbeeld een warme uitstraling en is ideaal om uw handdoeken in op te bergen. Ook heel zen zijn planten. Bovendien brengen ze wat leven in uw badkamer. Tropische planten zijn bestand tegen hitte en vocht en zorgen voor een natuurlijke, rustgevende sfeer. Maar zorg ervoor dat u uw badkamer niet te vol zet, want dan kan de ruimte krap aanvoelen. En dat gaat ten koste van de rustgevende en ontspannen sfeer.
    

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend