FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Droomt u van een design interieur? Ontdek onze tips om de designstijl voor uw huis te kiezen.

   Ik wil een design interieur

   Modern en elegant, de design stijl is een wonder! En als u het in uw huis wilt toepassen, weet dat er niets eenvoudiger is dankzij het advies van Vente-unique.nl. Kies de juiste designmeubelen, kies de juiste kleurcode en laat u inspireren door de geschiedenis van het design: u heeft alle troeven in handen om aan de slag te gaan in uw interieur.

   De juiste designmeubelen kiezen.

   Om uw sfeer te creëren is het meubilair van essentieel belang, want het zijn de meubellijnen die in een oogwenk de sfeer bepalen. Eén of twee meubelen kunnen volstaan als u voor sterke stukken kiest.  Het sleutelelement om uw woonkamer om te toveren tot een design interieur? De bank natuurlijk! Kies voor zuivere en grafische lijnen die de hele woonkamer dynamisch zullen maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle bank om een minimalistische uitstraling te creëren of voor een sculpturale hoekbank om de sfeer in uw woonkamer te bepalen. Wat de materialen betreft, is de keuze aan u, want stof werkt even goed als leer of kunstleer, met een speciale vermelding voor metalen poten die de structuur van de bank zullen accentueren. De rest van het meubilair? Kies eenvoudige, strakke lijnen die een precieze vorm benadrukken. Of het nu gaat om het dressoir in de eetkamer of de salontafel in de woonkamer, er wordt gekozen voor eigentijdse materialen die het ontwerp van het meubilair versterken. Er worden gelakte materialen, glas of metaal gebruikt. Met de Fabio, Emerson of Luminescence collecties kunt u zelfs een meubel met LED's kiezen om uw stijl te laten uitkomen. 

   Kies voor een design kleurcode

   Of het nu gaat om uw meubilair of om de algemene sfeer van uw kamer, de kleuren zullen helpen om de gekozen stijl te benadrukken. De kleuren van keuze? Zuivere en neutrale kleuren waarmee u een contrast kunt creëren. Voor een zeer grafische look zullen zwart en wit echte troeven zijn. U kunt meubels kiezen in een van de twee kleuren, ze combineren of zelfs kiezen voor originele tweekleurige meubels. Neutrale kleuren zoals grijs, taupe of beige doen het ook erg goed en creëren een zachtere sfeer.

   Kies voor iconische stukken

   Wist u dat sommige designmeubelen te vinden zijn in museums voor hedendaagse kunst? We halen onze inspiratie dus uit deze iconische stukken om onze huizen in te richten. En dat is vaak het geval met zitmeubelen, die voor ontwerpers een echt expressiegebied vormen. Transparante stoelen, stapelstoelen of loungestoelen: Vente-unique.nl biedt u ultra-design modellen tegen betaalbare prijzen. Denk ook aan accessoires zoals verlichting, die vaak geïnspireerd zijn op cultmodellen uit de geschiedenis van het design, zoals veel staande lampen. Zo kunt u het interieur van uw dromen creëren zonder enorme bedragen uit te geven.

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend