FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   Een biljarttafel is leuk en aantrekkelijk. Het zal het absolute middelpunt zijn tijdens een avond met vrienden, zodra u er eentje in huis heeft! Het iconische groene laken nodigt elk van uw gasten uit om hun behendigheid te testen en een driebanden uit te proberen die niemand zal vergeten. Maar welk model past bij uw interieur? Hieronder vindt u een complete gids van Vente-Unique.

   1. Waarom kiezen voor een converteerbare biljarttafel?

   Heeft u thuis altijd al een biljarttafel willen hebben, maar kon dit niet vanwege ruimtegebrek? De aankoop van een converteerbare biljarttafel zou dit kleine probleem heel gemakkelijk kunnen oplossen. 

   Deze slimme modellen kunnen zo nodig worden bedekt met een groot tafelblad en hem op die manier transformeren in een gewone tafel waaraan u kunt eten en uw dagelijkse bezigheden kunt doen. Een kort spelletje? Het tafelblad van uw biljart-eettafel kan met een paar eenvoudige handelingen worden verwijderd om zo uw favoriete speeltafel tevoorschijn te toveren.

   De converteerbare biljarttafel is een elegante en slimme oplossing voor ruimtebeperkingen in krappe woonruimtes. Het is nu ook beschikbaar in vele stijlen en varianten.

   2. Wat voor soort converteerbare biljarttafel?

   Bent u bang dat een converteerbare biljarttafel niet goed past bij de inrichting van uw eetkamer? De beschikbare modellen zijn er in verschillende stijlen, waardoor dit geen probleem hoeft te zijn. We verkopen twee soorten tafels.

   De klassieke biljarttafels zijn een eerbetoon aan de prachtige imperial-modellen met hun mooie houten of imitatiehouten structuur en hun vele donkere en warme tinten. De houten elementen van de tafel vallen extra goed op door het donkergroene laken, dat het geheel wat meer magie geeft. Ideaal om de sfeer van een rokerige speelkamer uit de jaren '20 na te maken en snooker of poolbiljart te spelen.

   De moderne, converteerbare biljarttafel is anders dan we gewend zijn met een speeltafel die tot op het allerlaatste moment verstopt blijft. Er zijn witte of zwarte tafels beschikbaar, of tafels van licht imitatiehout. Deze zijn perfect om in de woonkamer van een modern huis te plaatsen. Het tapijt is niet alleen in het groen verkrijgbaar, maar ook in het blauw, rood, etc... Er is voor elk wat wils!

   3. Welke afmetingen kiest u voor uw converteerbare biljarttafel?

   Als u een design biljarttafel wilt plaatsen in uw woonkamer of eetkamer, dan krijgt u uiteraard te maken met minimale afmetingen: verwacht niet dat u de nobele kunst van Ronnie O'Sullivan en Efren Reyes zult gaan spelen op een postzegel!

   Een lengte van minimaal 210 centimeter wordt aanbevolen. Sommige modellen zijn echter groter met afmetingen van 230 tot 240 centimeter: het is allemaal een kwestie van beschikbare ruimte en hangt ook af van het aantal gasten dat u aan de eettafel wilt laten zitten.

   Let ook op de nodige beweegruimte rond de biljarttafel om uw geweldige shots te kunnen maken. Een makkelijke regel om te onthouden is om minstens twee keer de lengte van de keu te nemen en daar dan 20 centimeter van af te trekken. Als de keu van het biljart bijvoorbeeld 120 centimeter is, dan dient u minstens 220 centimeter vrij te houden aan de zijkanten van de tafel om comfortabel te kunnen spelen.

   4. Welk materiaal?

   Massief hout is absoluut prachtig, maar blijft een zeer zwaar materiaal met een hoop beperkingen. Dit kan een probleem vormen bij het monteren, installeren of verplaatsen van de tafel indien nodig. Daarom wordt het overgrote deel van de modellen tegenwoordig van mdf gemaakt, d.w.z. van platen die ontstaan zijn door de verlijming van houtvezels. Dit materiaal is veel lichter en de vele beschikbare afwerkingen doen niets af aan de charme van de tafel.

   5. Welk tarief?

   U hoeft niet diep in de buidel te tasten als u elke dag een leuk potje biljart wilt spelen: een instapmodel converteerbare biljarttafel is tegenwoordig al te vinden vanaf 300 of 400 euro. Als u uw oog hebt laten vallen op de mooiste tafels, dan geldt natuurlijk een bedrag dat twee of drie keer zo hoog is. Maar als u iets mooi vindt, dan telt het bedrag niet meer!

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen