FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   Kiezen voor een betere opbergmogelijkheid! De schoenenkast is eenvoudig, praktisch en efficiënt zal u toelaten uw ruimte te optimaliseren en plaats te besparen. Het is vooral een kwestie van de juiste keuze. Volg dus onze duidelijke aankoopgids en u zult ten volle tevreden zijn!

   1. Waarom een schoenenkast kopen?

   Het is gedaan met schoenen die zich in de hal ophopen, schoenparen onder het bed, of met het zoeken naar schoenen die u niet meer vindt. De schoenenkast zal uw leven veranderen.

   Uiteraard is de schoenenkast een doeltreffende oplossing om uw schoenen op te bergen en wanorde te vermijden, maar het blijkt ook een decoratief meubel te zijn waarmee u uw hal kunt verfraaien, of waarmee u de meubels in uw slaapkamer kunt aanvullen. Met een goed gekozen design kan een mooie schoenenkast dus perfect worden opgenomen in uw kamerinterieur en kunt u voor een nieuwe look zorgen, terwijl de kast u een bijkomende opbergruimte biedt.

   2. Welke schoenenkast kiezen voor uw interieur?

   De schoenenkasten zijn minimalistisch, praktisch, decoratief en bieden voortaan evenveel mogelijkheden als kasten of dressings. Daarom kunt u gemakkelijk een lage schoenenkast, in bankvorm, als vestiairekast, in kastvorm, koffervorm, of in lage rekken voor uw inkomhal vinden, zodat u de schoenenkasten uit uw slaapkamer kunt bannen om daar meer plaats te maken.

   2.1. Waarom opteren voor een schoenenrek?

   De schoenenrekken zijn gewoon eenvoudig en praktisch. Ze bieden u de mogelijkheid uw schoenen te presteren als elementen van uw interieur. Er bestaan verschillende soorten schoenenrekken, zoals rekken in metaal, houten rekken, design-schoenenrekken of zelfs opgehangen schoenenrekken. Schoenenrekken hebben een zeer gevarieerde opslagcapaciteit en gaan van 4 paar (voor een eenvoudig rek) tot meer dan een honderdtal paar voor de grote rekken.

   Het voordeel van het schoenenrek is dat u deze zelf kunt maken op basis van rekken in klassiek hout of op basis van een bibliotheek, op voorwaarde dat deze de adequate diepte heeft.

   2.2. Waarom opteren voor een schoenenkast?

   Zoals hun naam al zegt, zien de schoenenkasten of schoenenrekken er hetzelfde uit als een klassieke kast, maar het grote verschil schuilt in de afmeting van de compartimenten binnenin. Om de ruimte in de schoenenkast te optimaliseren, zijn de compartimenten van de kast veel kleiner dan bij een klassieke kast.

   Sommige schoenenkastmodellen hebben binnenin hoge rekken met riemen, zodat u uw schoenen verticaal kunt bewaren om zo nog meer ruimte te winnen. In het algemeen kunnen de schoenenkasten tussen 20 en 40 paren bevatten.
   Andere modellen bieden een dubbele functie met hun spiegeldeuren die het voordeel hebben dat ze uw kamer groter doen lijken.

   2.3. Waarom opteren voor een schoenenmeubel met klapdeuren?

   De "ruimtebesparende schoenenkasten met klapdeuren en planken zijn diegene die men meestal vindt; Deze schoenenmeubelen zijn meestal minder dan 30 cm diep, want door het systeem van de klapdeuren kunnen de schoenen verticaal worden opgeborgen, wat een aanzienlijke plaatsbesparing oplevert. Deze meubelen hebben een gemiddelde capaciteit van 16 paar schoenen (m.a.w. 4 tot 8 paar per compartiment, volgens de breedte van het compartiment).

   3. Hoe moet ik een schoenenkast onderhouden?

   3.1. De installatie

   De schoenenkasten zijn relatief elementaire meubelen en vereisen niet veel tijd of kennis om ze te assembleren. Ze bieden het voordeel dat men ze overal kan neerzetten: zowel in de inkom als in een slaapkamer, of zelfs in een garage. Let er evenwel op dat u uw schoenenmeubel niet installeert in een te warme kamer waar het vochtigheidsgehalte te hoog zal zijn.

   3.2. Het onderhoud

   Er is geen specifiek onderhoud voor dit meubeltype vereist. Een gewone doek volstaat om de kast proper te houden. U kunt ook individuele stoffen schoenzakken gebruiken om het interieur van uw schoenenmeubel zo proper mogelijk te houden.

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen