FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   De opbergconsole is polyvalent en zeer praktisch: als halmeubel is deze console perfect geschikt voor het opbergen van uw sleutels of documenten. In een salon zal ze als steunpunt dienen om snuisterijen of andere siervoorwerpen tot hun recht te doen komen. In een slaapkamerkamer kan ze dienst doen als kaptafel! Deze ressourcevolle console is in tal van stijlen verkrijgbaar en kan zich aan uw smaak aanpassen!

   1. Waarom een opbergconsole kopen?

   De opbergconsole is zeer praktisch en polyvalent: als halmeubel IS DEZE console perfect geschikt voor het opbergen van uw sleutels of documenten: in een salon zal ze als steunpunt dienen om snuisterijen of andere siervoorwerpen tot hun recht te doen komen. in een slaa^pkamer kan ze dienst doen als kaptafel! Deze ressourcevolle console is in tal van stijlen verkrijgbaar en kan zich aan uw smaak aanpassen!

   Welk gebruik u er ook van wilt maken, een console zorgt voor extra bergruimte en geeft een nieuwe look aan uw interieur. Door haar formaat zal ze uw kamer met smaak inrichten, zonder deze te overbelasten. Ze is gemakkelijk verplaatsbaar en u kunt ze een andere functie geven wanneer u maar wilt!

   2. Hoe kies ik een opbergconsole?

   U moet uw console kiezen op basis van het gebruiksdoel. Een console kan uitschuifbaar zijn of met bergvakken, in een designstijl of klassiek. We hebben 3 grote keuzecriteria gegroepeerd m u te helpen bij uw keuze: het consoletype, de stijl en de afmetingen.

   2.1. Consoletype

   • Uitschuifbare console
   De uitschuifbare console is de beste bondgenoot voor kleine ruimtes! Deze ruimtebesparende console kan in een handomdraai veranderd worden van een klassieke console in een grote tafel om talrijke tafelgenoten te onthalen! Ze is zeer functioneel en is DE oplossing om ruimte te besparen.
   • Opbergconsoles
   Dankzij haar laden en andere nissen, biedt de opbergconsole bijkomende opbergruimte om uw spullen te organiseren. Het is de ideale oplossing om uw dagelijkse spullen binnen handbereik te hebben.
   • Decoratieve console
   De console kan ook een zuiver decoratieve functie hebben. Ze kan een hulpmiddel vormen om uw spullen beter tot hun recht te laten komen en kan dienen als een decoratief element in uw interieur.

   2.2 Stijl van de console

   • Consoledesign
   Dit moderne consoletype geeft een originele toets aan uw interieur dankzij een vrije structuur en een strak design. De consoles zijn ontworpen in esthetische en sterke materialen: u zult bijvoorbeeld consoles in getemperd glas of in acryl vinden. De sobere look en het design van deze producten verleent hen een chique en elegant aspect die hen bijzonder aantrekkelijk maakt. De consoles richten zich tot personen die hun kamer een waardevol aspect willen geven dankzij hun tafelconsole die dus niet langer een eenvoudig opbergelement is, maar een interieurelement.
   • Klassieke console
   De klassieke consoles zijn ideaal voor personen die een meubel wensen dat zich aan gelijk welk type ruimte aanpast. Met hunsobere look, vinden de klassieke consoles overal hun plekje. Ze zijn niet minder esthetisch en biedenkwaliteitsafwerkingen: gelakte console, houteffect ofbi-materiaal bijvoorbeeld.
   • Houten console
   Voor wie van antieke meubelen houdt, raden we de houten consoles aan die steeds voor een warme toets in uw interieur zorgen. Ze zijn erg in trek en het hout is verkrijgbaar in tal van afwerkingen en tinten en kan worden gecombineerd met zeer gevarieerde interieurstijlen. Het hout komt altijd smaakvol over.

   2.3 Afmetingen

   Wat de afmetingen betreft, is het aan u om te beoordelen welke ruimte uw nieuwe opbergconsole zal innemen en de ruimte waarover u beschikt om deze console te installeren. Iedere console heeft een ander doel en dat is een belangrijk element waarmee u rekening moet houden. Zodra u dat hebt vastgesteld, is het alleen nog een esthetische kwestie.
   De kleinste consoles zijn ongeveer 1 m breed en u vindt modellen tot circa 1,20 m. De uittrekbare consoles beschikken over tafels tot 185 cm.

   3. Hoe moet ik een console installeren en onderhouden?

   3.1. De installatie

   De console is in feite een basismeubel en vergt niet veel tijd of kennis om deze te assembleren. Sommige modellen worden volledig of gedeeltelijk gemonteerd geleverd. Voor de andere modellen wordt bij aankoop van het een montagehandleiding meegeleverd.

   U schroeft een paar schroeven vast, assembleert een paar onderdelen op de juiste plaats en de klus is geklaard.

   3.2. Het onderhoud

   Uw console is gemakkelijk te onderhouden en is niet duur. Voor sommige materialen bestaan evenwel wat raadgevingen.

   Gebruik voor houten producten een microvezeldoek of een lichtjes bevochtigde doek. Er bestaan ook producten voor het onderhoud van hout.
   Voor producten in MDF is bijna geen onderhoud nodig. Het volstaat om deze regelmatig af te stoffen. U kunt ook wat zeepsop of een product voor de ramen gebruiken.
   Voor de glasproducten is het raadzaam om een lichtjes bevochtigde, zachte doek te gebruiken of een product voor de ramen.

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen