FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Al gehoord van de trend Scandicraft? Als alternatief voor de Scandinavische trend heeft de Scandicraft-trend alles in huis om u te verrassen!

   Hoe de Scandicraft-stijl te integreren?

   Houdt u van de Scandinavische stijl? Dan zult u de Scandicraft-stijl ongetwijfeld prachtig vinden! Hoewel de Scandinavische stijl niet te stoppen is, wordt hem nieuw leven ingeblazen en begint hij aan een tweede jeugd met de trend Scandicraft. Scandicraft is een alternatief voor de Scandinavische stijl. Terwijl de Scandinavische stijl gebaseerd is op rechte lijnen, neutrale kleuren en een strak decor, legt Scandicraft de nadruk op zachtheid en authenticiteit. Zachtere rondingen, natuurlijke materialen, rustieke meubels: Craft voegt een authentieke dimensie toe. Een diepere kijk op de Scandicraft-trend!
    

   Zachte en natuurlijke materialen

   Zachtheid en natuurlijkheid zijn de sleutelwoorden van de Scandicraft-trend. Om deze stijl te integreren is het dus raadzaam te kiezen voor natuurlijke vezels zoals rotan, zeebies, linnen of zelfs riet. U kunt deze materialen bijvoorbeeld toepassen op uw stoelen of verlichting. Voor de slaapkamer: geef u over aan een bamboebed! Authenticiteit is ook een hoofdaspect van de Scandicraft-trend. Om een rustieke en warme sfeer in uw interieur te creëren, gaat er niets boven ruw hout. Kies bijvoorbeeld voor een eettafel, een salontafel of een bijzettafel van ruw hout. Voor een decoratief effect: leg meer gezeillige kussens en plaids op uw sofa of bed. U kunt ook rustig gebruik van bedlinnen of katoenen beddengoed en vloerkleden van fleece of imitatiebont om uw huis om te toveren in een oase van zachtheid. En waarom niet kiezen voor een shaggy tapijt voor uw woonkamer?
    

   Zachte kleuren... maar niet alleen dat

   Lichte tinten en pastelkleuren zijn overgenomen van de Scandinavische stijl en blijven ook in de Scandicraft-stijl een must. Neutrale kleuren zoals wit, grijs en taupe blijven vooral op de muren maar ook op het meubilair prominent aanwezig. De Scandicraft-stijl staat echter ook diepere kleuren toe, zoals diepblauw. Zo zal bijvoorbeeld een dennengroene velours bank prachtig staan in uw huis. U kunt ook aardkleuren gebruiken, zoals oker of terracotta. Deze intensere kleuren geven uw kamer meer volume en brengen uw inrichting tot leven.

    

   Vloeiende vormen en zachte rondingen

   Terwijl de Scandinavische stijl berust op strakke, geometrische lijnen, legt de Scandicraft-trend de nadruk op warmere vormen. De contouren van het meubelstuk zijn gebogen, de hoeken zijn afgerond. Wees vindingrijk... en origineel. En inderdaad, de Scandicraft-stijl legt nadruk op meubels met karakter. Wat dacht u van een zoektocht naar een uniek meubelstuk op een rommelmarkt?

    

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend