FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wat vindt u van een tochtje naar zee? Zoom in op de kustdecoratie voor een interieur dat het hele jaar door vakantiegevoel uitstraalt!

   Het hele jaar door de sfeer van de zee

   Schelpen en schaaldieren... Wie droomt er niet van een straalende zon en fijn zand het hele jaar door? Met de sfeer van de zee in uw interieur lijkt het net alsof u uw vakantie verlengt, dus waarom zou u zich niet laten verleiden? Vente-unique.nl geeft u de drie sleutels tot succes voor een geslaagde zeedecoratie.

   Meubels in de stijl van de zeekust

   Om de stijl van de zee op de voorgrond te plaatsen, kunt u rekenen op het meubilair! U kunt kiezen voor wit hout om u te laten denken aan strandhuisjes of voor een natuurlijke hout-versie, gebleekt of vergrijsd om de patina van drijfhout op te roepen. Wat de lijnen betreft, blijven we in een klassieke stijl met een vleugje charme. De collectie Guérande in massief wit grenen, met haar handgrepen in vintage stijl en subtiel bewerkte deuren, voelt zich even goed thuis in de woonkamer en de eetkamer als in de slaapkamer, dankzij het hemelbed en de opbergmeubels. De collectie Blanka, in gebleekt eiken met discrete motieven, brengt een zachte noot in de slaapkamer dankzij de ladekast met schelpvormige handgrepen.

   De ideale kleuren

   Voor de zee-stijl kleuren laten wij ons uiteraard inspireren door de kustlijn door verschillende tinten blauw te kiezen, van de lichtste tot de sterkste. U kunt kiezen voor blauw op een muur of op het meubilair met een bank of een stoffen fauteuil. Blauw gaat perfect samen met wit en grijs voor een frisse en natuurlijke sfeer die zo aan zee geliefd is. Kies bijvoorbeeld een lichte steengrijs voor de muren of accessoires. Aarzel niet om beige te gebruiken voor een warmere look dan zuiver wit.

   Decoratieve accessoires om de sfeer te bepalen

   Natuurlijk kunt u met uw meubels in een handomdraai een zeestijl creëren, maar u kunt deze verfijnen door accessoires toe te voegen. Kies voor decoraties die natuurlijke materialen benadrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tapijt van natuurlijke vezels of een lamp met een voet van drijfhout. Dit zal onmiddellijk een maritieme sfeer in uw kamer creëren. U vindt er ook veel schilderijen die de zeekust zullen inspireren. En als u het geluk heeft gehad om aan zee op vakantie te gaan, laat uw schatten dan zien. Een paar kiezelsteentjes hier en daar, stukjes drijfhout als decoratie en klaar is Kees!

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend