FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wat zou u ervan vinden om uw huis een verfrissing te geven? Ontdek onze tips over hoe u geel in elke kamer van uw huis kunt laten schitteren.

   Geel verhoogt het interieur met stijl

   Sinds een tijdje is geel dé trendy kleur voor interieurdecoratie. Geel is de kleur van zonneschijn en gezelligheid, het brengt uw interieur tot leven. Geel verlicht uw woonkamer en brengt energie en een goed humeur. Mosterdgeel, citroengeel, pastelgeel of strogeel, geel is er in vele tinten, afhankelijk van de stijl die u wilt aannemen. Laten we eens kijken naar de gele trend om uw interieur energie te geven.

   Geef uw huis een nieuwe look dankzij geel

   Geel wordt steeds vaker gebruikt op muren, decoratieve accessoires en meubels om de verschillende kamers in huis een oppeppertje te geven. Het is dus heel gemakkelijk om geel te gebruiken om vitaliteit in uw kamer te brengen. Maar pas op dat je geen verkeerde stappen maakt. Om smaakfouten te vermijden, is het beter de totale gele look te vermijden. Het is beter om geel met mate te gebruiken. Verf bijvoorbeeld slechts één deel van uw muur geel om een gevoel van gezelligheid in uw woonkamer te brengen. Kies ook voor slechts één geel meubelstuk per kamer. Kies bijvoorbeeld een gele bank of gele fauteuils voor uw woonkamer. Speel tenslotte met gele decoratieve accessoires om de kamer in uw huis op te fleuren. Gele lampen, stoelen, kussens, tapijten of foto's. Dat is wat uw interieur levendig maakt!

   Elk geel heeft een andere stijl

   Er zijn verschillende tinten geel. Elke kleur heeft zijn eigen sfeer. De keuze van een bepaalde kleur is dus van cruciaal belang, omdat die kleur de sfeer van uw interieur zal bepalen. Flitsend en zuur geel wordt gebruikt in een kamer om het een frisse en levendige uitstraling te geven. Mosterdgeel is ideaal voor het creëren van een vintage stijl in uw woonkamer. Pastelgeel past perfect in een Scandinavische interieur en zal uw huis laten stralen.

   Waarmee kan geel gecombineerd worden ?

   De gele trend in een interieur betekent niet dat de totale gele look in de kamers moet worden toegepast. Je moet het combineren met andere kleuren. Voor een eigentijdse, designkamer combineert u geel met grijs of zwart. Om een lichte en frisse sfeer te creëren, kunt u geel met wit combineren. Geel en wit weerkaatsen samen het licht en laten de verschillende kamers in uw huis ademen, waardoor ze een gevoel van ruimte geven. Tot slot, als u een natuurlijke look wilt voor uw woonkamer, combineer dan geel met hout.

   advice.shopping

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend