FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Natuurlijke decoratie inspireert, werkt kalmerend en is authentiek en blijft dus trendy  Volg onze gids om hem toe te passen en kies voor een echte terugkeer naar de bron in uw interieur. 

   Ga voor natuurlijke materialen.

   Rotan, linnen,biezen, jute, bamboe... natuurlijke materialen veroveren ons interieur. Ontdek in dit artikel al onze tips om te weten hoe u ze gemakkelijk kan integreren in uw decoratie. 🌾

   Tip 1 - linnen en katoenen stoffen

   Voor een puur en simpel effect zet u in op lichte en zachte kleuren voor de bank en fauteuils. Die zorgen namelijk voor meer licht en helderheid in uw woonkamer.  Voor een rustig en ontspannend interieur kiest u voor natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen. Ze voelen zacht aan en zijn onderhoudsvriendelijk: deze stoffen zijn perfect geschikt voorkussens en plaids.

   Tip 2 - teak en rieten zittingen

   Om een beetje natuur in huis te brengen plaatst u enkele houten siervoorwerpen in uw interieur. Het authentieke uitzicht van teak en de lichtheid van rotan brengen warmte en een uniek gevoel in uw leefruimte. Hoewel rieten zittingen al heel lang meegaan, zijn ze weer helemaal actueel in onze decoratie en brengen ze een vintage toets die voor een gevoel van welbehagen zorgt. Deze verschillende materialen zijn in verschillende vormen te vinden: als fauteuil, bijzettafeltje, hoofdeinde, ... Er zijn er voor alle smaken en voor alle voorkeuren. 

   Tip 3 - bamboe accessoires

   Bamboe heeft alleen maar voordelen. Dit natuurlijke materiaal past eenvoudig bij andere kleuren of materialen, en is bovendien gemakkelijk te onderhouden (wat wilt u nog meer?). Accessoires zijn een goede manier om deze trend in alle zachtheid toe te passen. Voeg in uw kamers dus enkele sierstukken in bamboe toe, bijvoorbeeld manden of verlichting, en voilà, de natuur installeert zich bij uw thuis.

   Tip 4 - een mix van natuurlijke materialen

   Bent u overtuigd door deze trend? Om nog verder te gaan in deze zoektocht naar het natuurlijke in uw kleine cocon, aarzel niet om verschillende materialen en de hierboven opgesomde stukken te mixen. Voor de afwerking van uw decoratie kiest u voor een mooi boeket droogbloemen of kamerplanten, die een extra dosis energie en goed humeur geven aan uw huis. Nu bent u klaar om al uw gasten te verbluffen en vooral om u thuis goed te voelen 💐.

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend