FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Hebt u zin om u goed te voelen in uw interieur? Uitleg over de Feng Shui trend om deze gemakkelijk thuis toe te passen.

   Feng Shui: tips om toe te passen

   De kunst van Feng Shui is een oude Aziatische methode die bedoeld is om u welzijn en evenwicht te brengen via de inrichting op basis van yin en yang. En zonder de inrichting volledig te veranderen om de onderdelen met elkaar in evenwicht te brengen kan men enkele tips toepassen die meer harmonie in uw interieurmogelijk maken. Vente-unique.com geeft u heel eenvoudige adviezen om toe te passen. 

   Speel met de elementen

   Het principe van Feng Shui ? Harmonie vinden tussen de elementenvuur, aarde, water, metaal en hout. Voor een interieur waarin u zich goed voelt, moet u er dus voor zorgen dat elk element vertegenwoordigd is door symbolen. Voeg planten toe aan uw interieur om de natuur te vertegenwoordigen, zet kaarsen die aan vuur doen denken en doe uzelf een fonteintje cadeau voor het element water. De aarde kan worden voorgesteld door kristallen die ook mooi staan in uw interieur en het er doen uitzien als een rariteitenkabinet. Voor metaal kunt u met uw meubels spelen. 

   Rond hoeken af

   In het huis beveelt Feng Shui aan omvoorwerpen weg te halen die agressiviteit oproepen om de bewoners rust te schenken. Het is dus de gelegenheid om u voor te bereiden op een gezellig interieur door meubels te kiezen met afgeronde lijnen en door ervoor te zorgen dat de ruimte gezellig is. U kunt daarvoor kussens toevoegen aan uw bank, een tapijt leggen, zachte kleuren gebruiken, … En we zetten meubels en accessoires met zuivere en heel geometrische lijnen en scherpe hoeken opzij. 

   Kies uw schilderijen zorgvuldig

   Let op voor de voorwerpen die u voor uw interieur kiest. De principes van Feng Shui raden aanom afbeeldingen met een slechte energie te vermijden en vooral schilderijen die men aan de muur hangt. Geef dus de voorkeur aan landschappen, positieve foto's of zelfs abstracte kunstwerken met zachte en rustgevende lijnen. 

   Doe het huishouden

   Feng Shui is maar een stapje verwijderd van gezond verstand Om mensen en energieën zo vrij mogelijk te laten circuleren, wordt aangeraden om op te ruimen en de kamers vooral opgeruimd te houden. Zorg er ook voor dat u afstoft, papiermanden leeg maakt en uzelf een interieur schenkt dat zo gezond mogelijk is en weerspiegeld wordt in de geest van de bewoners. Denk er eveneens aan om verdroogde bloemen en planten weg te gooien omdat ze volgens Feng Shui de dood symboliseren. 

   Verzorg de inkomhal.

   Richt uw hal goed in want het is de toegang waarlangs positieve energie (en uw gasten) binnenkomen en uw wilt ze goed ontvangen. Zet geen rommel in deze ruimte om de toegang tot uw interieur te vergemakkelijken en zorg voor een verzorgde decoratie met geschikt meubilair

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend