FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wilt u zich goed voelen in uw badkamer? Ontdek dan onze tips om van uw badkamer een echte leefruimte te maken.

   Een badkamer als woonruimte

   Zonder het te beseffen, is de badkamer een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Het is vaak de eerste kamer die we 's morgens bezoeken en de laatste voor we naar bed gaan. Twee redenen die rechtvaardigen dat de decoratie van deze ruimte op dezelfde manier wordt aangepakt als de woonkamers van het huis. Laten we eens kijken hoe we de badkamer kunnen inrichten om er het beste van te maken.

   Praktische meubels en opbergruimtes

   Net als in de rest van het huis, zijn ook de meubels in de badkamer gekozen! Er zijn vele mogelijkheden om de badkamer te creëren die het beste bij uw behoeften past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele of dubbele wastafel, afhankelijk van of u uw badkamer deelt met uw partner of met uw kinderen. De wastafelmeubel kan dan worden aangevuld met extra meubels die meer of minder bergruimte bieden. De badkamer is dan ingericht als een woonkamer met opbergkolommen, kasten en andere laden om alles netjes en stijlvol te houden. Ze worden zoveel uitgebreid als nodig is, zodat er niets uw moment van ontspanning verstoort.

   Deco stijl

   De badkamer is ook een decoratieve zaak! U kunt er een stijl aan geven die als richtlijn zal dienen voor de keuze van uw meubels en accessoires. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichte houten of witte meubelen voor een trendy Scandinavische sfeer, gelakte afwerkingen en strakke meubels voor een designuitstraling, of gekleurde meubelen voor een meer knallende moderne uitstraling. Versier deze kamer met mooie voorwerpen: vazen, potten, opbergdoosjes of beeldhouwwerken zullen het decor opfleuren en karakter geven aan de kamer. Kies vervolgens het linnengoed dat bij uw inrichting past. Handdoeken kunnen bijvoorbeeld kleur toevoegen aan de inrichting van de badkamer.

   Een ontspanningsruimte

   Als de grootte van uw badkamer het toelaat, aarzel dan niet om een loungeruimte te creëren zoals die in hotels en spa's te vinden is. U kunt een kleine kuipstoel of cabriolet fauteuil aan de kamer toevoegen om een vleugje vrouwelijkheid en zachtheid toe te voegen. De fauteuil is niet alleen zeer decoratief, maar zal ook zeer nuttig zijn om bijvoorbeeld uw schoenen uit te trekken of om gewoon wat tijd voor uzelf te nemen. Voeg een vloerkleed toe en u krijgt een zeer cocooning sfeer die u zal uitnodigen om nog wat langer van uw badkamer te genieten.

   De juiste verlichting

   Zorg net als in de woon- of slaapkamer voor de verlichting!U kunt uw badkamer dan een zacht en aangenaam licht bieden, dat minder agressief zal zijn wanneer u uit bed springt en dat beter zal overeenstemmen met uw momenten van ontspanning. Geef daarom de voorkeur aan indirecte verlichting en vermenigvuldig deze, zodat u de lichtsterkte kunt regelen naar gelang van uw behoeften. Sommige badmeubelen zijn voorzien van spots voor een aangename verlichting voor de spiegel. Andere bieden LED's die in het meubilair of de spiegel zijn geïntegreerd, zodat u een echte rustgevende sfeer kunt creëren. Een goed idee om de badkamer in scène te zetten!

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend