FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Op zoek naar een eclectische inrichting? Ontdek de Californische inrichtingstrend en waan je in San Francisco vanuit je eigen woonkamer!

   Een appartement in San Francisco

   Zin om er even tussenuit te gaan? Wat dacht je van een reisje naar het zonnige Californië? Met zijn Victoriaanse huizen is San Francisco een verrassend eclectische stad die het moderne en het oude combineert en de materialen, kleuren en stijlen met elkaar vermengt. Vente-unique.com vertelt je alles over de Californische inrichtingstrend. Smelt voor de zoetheid van de westkust van de Verenigde Staten! 

   Natuurlijke materialen

   De natuur is een centraal element in de Californische decostijl. Rotan, natuurlijk hout, drijfhout, bamboe of zelfs wol zijn geliefde materialen om deze bohemien en authentieke trend te volgen. Een rotan fauteuil is ideaal zijn om een etnisch tintje aan je huis te geven. Wat de decoratie betreft, kun je kiezen voor een houten vloerlamp of een wollen tapijt. En waarom niet de materialen combineren? Bovendien, bij de Californische inrichtingstrend varieert men graag met materialen, dus het is tijd om jezelf te verwennen! Hou je van metaal? Kies meubels die hout en metaal combineren, een salontafel of stoelen bijvoorbeeld, om een industriële sfeer in je woonkamer te creëren. Je kunt ook metaal in kleine accenten toevoegen, bijvoorbeeld met een spiegel.

   Lichte tinten en etnische patronen

   Wit is dé kleur van de Californische trend. Of wit nu op de muren, de meubels of de inrichting zit, de kleur reflecteert de zon en het licht van de Westkust. Je kunt hem gemakkelijk overal toepassen: voor je sofa, je salontafel, je decor of voor je beddengoed. En ja, wit heeft een onmiskenbaar voordeel: het past bij alle kleuren! Hij helpt ook om een gevoel van ruimte in je kamer te brengen. Combineer het met pasteltinten voor een zacht en uitnodigend interieur. Je kunt pastelkleuren toevoegen op je meubels, op een fauteuil bijvoorbeeld, maar ook in bepaalde accenten, met je kussens of je gordijnen. Heb je liever patronen? Het komt goed uit dat de Californische inrichting er ook van houdt. Tapijten met etnische patronen zijn kenmerkend voor de Californische inrichting.

   Mix van stijlen (kopie van fr)

   De Californische trend brengt ons in een multicultureel universuml en brengt variatie in de stijlen. Van bohemien tot industrieel, etnisch en vintage, de Californische trend geeft de voorkeur aan gemengd. Om een Victoriaanse sfeer in je woonkamer te brengen, kies je voor een beklede leren bank. Het zal een vleugje vintage aan je ruimte geven. Je kunt hem versieren met kussens van palmbladeren voor een exotisch tintje. En waarom niet een bohemien sfeertje toevoegen met berbertapijten ? Om te variëren met een industriële uitstraling, is metaal je beste vriend, bijvoorbeeld op een spiegel of stoelen.

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend