FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   Wat vervelend om allemaal spulletjes te zien slingeren in de kamer van uw kind! De oplossing: de aankoop van een ladekast! Ze zijn er in verschillende vormen en voor verschillende toepassingen, maar ook in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Ga voor een moderne en betaalbare kaptafel, waarmee u een echte make-upplek kunt creëren in uw kamer. Bekijk onze gids om erachter te komen welk type ladekast u nodig heeft en hoe u deze vervolgens kunt onderhouden!

   1. Waarom van ladekast veranderen?

   • Opruimen: Het kiezen van een ladekast is belangrijk in de zin dat dit meubelstuk harmonie brengt in uw inrichting en u uw spullen kunt opbergen. Of het nu gaat om het opbergen van kleding, speelgoed of andere dingen, een ladekast is een onmisbaar meubelstuk in de slaapkamer van een volwassene of een kind!

   • Een nettere ruimte: Een ander voordeel van een ladekast is dat het een kleine opbergruimte is. In tegenstelling tot een hoog meubel zoals een kast, heeft u met een ladekast vrij zicht en neemt het niet te veel ruimte in beslag. Als uw kamer nogal smal is, maar u wel opbergruimte nodig heeft, wacht dan niet langer en ga voor een ladekast! Afhankelijk van de grootte van uw kamer, kunt u de grootte van uw ladekast aanpassen. Een kledingkast voor smalle kamers, een hoekkaptafel om ruimte te besparen, een lage ladekast bij lage plafonds: zo veel variaties voor een enkel meubelstuk dat u absoluut het meubel vindt dat u nodig heeft.

   • Herinrichting: Vooral in uw slaapkamer is het belangrijk de harmonie te bewaren. Het veranderen van uw inrichting betekent daarom vaak het veranderen van uw meubels: en ladekasten horen daarbij! Alle stijlen en kleuren zijn toegestaan: witte ladekast, grijze ladekast, moderne ladekast, design ladekast... maak dus van de gelegenheid gebruik om uw meubels te matchen!

   • Verhuizen: En als u verhuist? Of de grootte van uw kamer, uw inrichting of uw behoeften nu veranderen, een verhuizing is altijd een uitstekend moment om te beslissen over een nieuwe ladekast die past bij uw nieuwe omgeving!
     

   2. Hoe kiest u de juiste ladekast?

   2.1. De verschillende soorten ladekasten

   A. Klassieke ladekast

   Een ladekast wordt gebruikt om uw kleren of linnengoed opgevouwen in op te bergen. Er passen met gemak de spullen van een volwassene of een kind in. Let er echter op dat u niet te veel kleren in de ladekast stopt, zodat de laden goed blijven functioneren.

   U kunt hem in uw slaapkamer, kleedkamer of gang plaatsen, afhankelijk van waarvoor u hem wilt gebruikt. Hij kan ook in een badkamer geplaatst worden voor het opbergen van handdoeken en washandjes.

   Dit meubelstuk is aanpasbaar voor alle toepassingen: een ladekast kan zeer imposant zijn, of juist vrij discreet. Bovendien is het dankzij de hoogte mogelijk om de plank bovenop de ladekast te gebruiken om foto's, snuisterijen, boeken of een spiegel op te plaatsen... Dit in tegenstelling tot een garderobe of een klerenkast.

   Uw ladekast wordt zo een echt decoratiestuk! Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen voor een hoge of lage ladekast, een ladekast met 3 lades, 4 lades, 5 lades of 6 lades...

   B. Kaptafel

   Een kaptafel isafgeleid van een ladekast en is ontworpen om make-up/hair/beauty-accessoires in op te bergen. Het is een plek waar u zich in de ochtend kunt opmaken.

   Het is een echte make-upplek, of het nu gaat om een hoge kaptafel waar u aan moet staan of een laag meubel, waaraan u kunt gaan zitten.

   Het is voorzien van een spiegel en soms van verlichting. Het is de ideale plek om uw kleine spullen in op te bergen en uzelf er 's ochtends bij op te maken! Om uw ruimte optimaal te gebruiken, kunt u zelfs kiezen voor een hoekkaptafel.

   Ga voor een kaptafel als de grootte van uw slaapkamer het toelaat! Kies vervolgens hoe u hem wilt gebruiken (zittend of staand), de afmetingen en het aantal benodigde lades of andere opbergruimtes. Pas ook de stijl aan uw interieur aan!

   C. Kledingkast

   Wij verkopen ook kledingkasten. Dit zijn opbergmeubels die hoger en smaller zijn dan de conventionele ladekasten. Ze hebben tussen de 4 en 6 lades en zijn ideaal voor het opbergen van klein linnengoed en andere accessoires waarvoor geen plek is in uw kasten!

   Ze worden aangeraden voor kleine ruimtes, omdat ze zeer weinig ruimte in beslag nemen. U zult absoluut uw favoriet vinden tussen onze zeer verschillende modellen en stijlen!

   2.2. Materiaal en stijl

   Onze ladekasten zijn beschikbaar in allerlei stijlen en kunnen worden aangepast aan welke inrichting en interieur dan ook is: u zult absoluut het meubelstuk van uw dromen vinden dat perfect pas bij uw inrichting!

   A. Massief hout

   • Rustieke ladekast: Onze ladekasten van licht of blank massief hout zorgen voor een warm en knus interieur die ook te vinden is in een landhuis.

   • Etnische ladekast: Onze ladekasten van exotisch hout in etnische stijl nemen u mee naar een andere wereld en zorgen ervoor dat het lijkt dat u even helemaal weg in eigen land bent.

   B. Planken, mdf of imitatiehout

   • Design ladekast: Stoer en artistiek, wit of glanzend grijs gelakt. Ga voor deze ultra-design ladekasten om een interieur met een unieke sfeer te creëren!

   • Moderne ladekast: Met strakke lijnen en eenvoudige kleuren zijn onze moderne en eigentijdse ladekasten chic en makkelijk te combineren en zijn ze geschikt voor verschillende ruimtes.

   • Klassieke ladekast: Onze klassieke ladekasten zijn eenvoudig en makkelijk te combineren. Ze zullen zonder twijfel bij velen in de smaak vallen!

   • Scandinavische ladekast: Onze Scandinavische ladekasten zijn zeer trendy en weten licht en warmte te brengen zoals die ook in Scandinavische interieurs te vinden zijn!

   • Ladekast voor starters: De ladekasten voor starters zijn speciaal ontworpen voor een efficiënt gebruik van de ruimte. Ze zijn perfect voor kleine budgetten en handig ontworpen voor studio's of starterswoningen!

   • Commode: Onze commodes zijn er in eerste instantie voor het verschonen van uw baby's en dreumesen, en voor het opbergen van hun spullen. U kunt ze ook gebruiken als een gewone ladekast. Onze commodes zijn voorzien van motieven die kleine kinderen aanspreken. Ze zijn perfect voor een jongens- of meisjeskamer.

   3. Hoe installeer en onderhoud ik een ladekast?

   3.1. Installatie

   Om uw ladekast te installeren, is het noodzakelijk om de ruimte op te meten waar hij komt te staan. Denk er ook aan om genoeg ruimte aan de voorkant over te laten, zodat de lades helemaal open kunnen en gemakkelijker te gebruiken zijn.

   Sommige van onze ladekasten worden gemonteerd geleverd, dus controleer of ze door uw trappenhuis of deurkozijn passen. Zo niet, dan hoeft u alleen maar nauwkeurig de montage-instructies op te volgen en hem zelf in elkaar te zetten!

   Plaats hem op de plek die u voorzien heeft, veeg hem voor gebruik af met een vochtige doek en begin met het opbergen van uw spullen!

   Zo eenvoudig is het!

   3.2. Onderhoud

   Het onderhoud van uw ladekast is afhankelijk van het materiaal waar hij van gemaakt is:
   • Ladekast van imitatiehout: Eén van de gemakkelijkste materialen om te onderhouden! Een doekje erover halen en uw ladekast is schoon. Grote gezinnen en mensen met kleine budgetten kiezen dus voor een ladekast van imitatiehout.

   • Houten ladekast: Houten ladekasten zijn lastiger te onderhouden. Voor ladekasten van ruw of onbewerkt hout heeft u een tandenborstel nodig die gedrenkt is in warm water en zwarte zeep. Voor teak-, grenen-, walnoot-, kersen- of ruwe eikenhouten ladekasten kunt u een zachte tandenborstel gebruiken die gedrenkt is in bleekwater.

   • Ladekast van spaanplaat of mdf: Spaanplaatkasten zijn nog gemakkelijker te onderhouden dan ladekasten van imitatiehout. U hoeft ze alleen maaraf te nemen met wat sop of een glasreiniger en af te drogen!

   • Stoffen ladekast: Voor het zo goed mogelijk beschermen van uw stoffen meubels, zijn er producten te koop die vlekken verwijderen of de stof waterbestendig maken. Als er ondanks deze waterbestendige producten toch vlekken komen op uw stoffen meubels, dan kunt u als oplossing met een doek een vlekkenverwijderaar aanbrengen op de ladekast. Vervolgens is een haardroger handig om uw meubels te drogen.

   4. Ontdek onze slaapkamercollecties

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen