FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   Productiever worden met werk, begint met goed zitten! Het kopen van een goede bureaustoel, in tegenstelling tot een model dat niet geschikt is voor jouw behoeften en morfologie, is een echte toegevoegde waarde op een dagelijkse basis, vooral als een sedentaire baan hebt die vereist dat je lange uren doorbrengt achter een computer. Hieronder een volledig overzicht met Vente-Unique.

   1. Wat zijn de verschillende soorten bureaustoelen?

   Het beste type bureaustoel? Dat hangt niet alleen af van het gewenste comfortniveau, maar ook van meer esthetische of subjectieve criteria.

   - De "administratieve" of "kantoor" stoel is nu de standaardnorm in de meeste bedrijven. Verstelbaar in hoogte, gemonteerd op wielen, met een brede rugleuning en armleuningen, zal deze goedkope bureaustoel de perfecte metgezel zijn voor de meeste kantoormedewerkers.

   - De directiestoelvertoont graag meer edele materialen, zoals leer. Het is voorzien van een hogere rug en heeft een vlekkeloze afwerking om het hiërarchische belang van de bewoner weer te geven.

   - De ergonomische bureaustoel is een stapje omhoog in vergelijking met de administratieve basisstoel. Mogelijk om zeer nauwkeurig aan te passen aan de morfologie van iedereen, en is een waardevolle investering voor al diegenen die lijden aan chronische fysieke pijn tijdens hun werk.

   - De design bureaustoel kiest voor de tegenovergestelde aanpak en zal esthetiek bevorderen, soms - maar niet altijd - ten koste van comfort en functionaliteit. De perfecte keuze om een moderne en avant-gardistische sfeer in de werkruimte te creëren!

   - De game-stoel, ten slotte, is ontworpen om professionele of amateur gamers tijdens hun lange sessies achter het scherm te verwelkomen. Ze bieden over het algemeen verbeterde ondersteuning, en een onderscheidende stijl op basis van felle kleuren en gedurfde of agressieve vormen.

   2. Welk materiaal voor een bureaustoel?

   Of je nu op zoek bent naar een kinderbureaustoel of een model dat zijn plaats kan vinden in de meest sobere werkomgeving, dezelfde keuze is beschikbaar voor het type materiaal. Een polyester stoel wordt aanbevolen voor een standaard budget: op grote schaal gebruikt door alle fabrikanten, deze textielvezel heeft een hoog niveau van sterkte en duurzaamheid, evenals eenvoudig onderhoud.

   Voor een elegantere look kun je ook kiezen voor de microvezelstof, waarvan het extreem dichte en strakke gaas een satijnen effect produceert en, ook hier, een echte robuustheid garandeert. Lederen of kunstleermodellen brengen ten slotte het beeld over van een werkomgeving die zowel zen als luxueus is.

   De structuur van de stoel kan worden gemaakt van PVC, voor de laagste prijzen, of metaal voor duurdere modellen.

   3. Ergonomisch of standaard?

   De aankoop van een ergonomische bureaustoel kan een onbereikbare investering zijn wegens de hogere prijs van deze modellen, vooral wanneer het over het uitrusten van een volledig bedrijf gaat. Ze zijn echter nog steeds sterk aanbevolen voor elke functie die een zitpositie van zes tot acht uur per dag vereist. Lukt dat niet, zorg er dan in ieder geval voor dat je je stoel goed aanpast: je moet je rug recht aan de onderkant van de stoel kunnen houden, terwijl je beide voeten stevig plat op de vloer houdt.

   Een game-stoel, in het bijzonder, kan ergonomische elementen zeer nuttig integreren om vermoeidheid van het lichaam en gewrichten te beperken tijdens herhaalde bewegingen, over soms zeer lange periodes. Het biedt dan een netto toegevoegde waarde in vergelijking met een goedkope en entry-level gamer stoel.

   4. Welke accessoires?

   De armleuningen zijn een onvervangbaar element voor een bureaustoel, omdat ze de spanning van de schouders, armen en rug in de ruststand aanzienlijk beperken. Andere afstel- en aanpassingselementen kunnen een hoofddeksel omvatten, dat boven de rugleuning is geplaatst om verlichting te bieden aan het hoofd en de nek. De mappen van sommige ergonomische modellen, ten slotte, bevatten een volledig verstelbare lendensteun, die zich aan de onderrug zal aanpassen en deze zachtjes zal ondersteunen.

   Je vindt de beste prijs voor bureaustoelen vanaf € 69. Modellen met accessoires of een betere afwerking zijn natuurlijk duurder, maar niet overdreven: een zeer fatsoenlijke stoel kan voor minder dan € 200.

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen