FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   Ontdek onze goede versiervoornemens die je dit jaar ongedwongen kunt naleven om je thuis goed te voelen.

   5 goede voornemens voor de inrichting in 2021!

   Niet altijd even makkelijk om vol te houden, maar toch: we kunnen niet zonder onze goede voornemens voor het komende jaar! We hebben in 2020 veel tijd thuis doorgebracht en we begrijpen hoe belangrijk een goed verzorgde woning is. Daarom presenteren we dit jaar onze goede voornemens voor een gezellig thuisgevoel die je zonder enige druk kunt navolgen.

   1 - We zorgen voor een betere organisatie

   Een goed geordend interieur is essentieel om zen te blijven. Dit jaar kiezen we ervoor om het leven simpel te houden, we sorteren en categoriseren onze spullen in goed gelabelde dozen om ze slim op te bergen. Manden, dozen, kisten: we hebben nooit genoeg opbergruimte om alles op de juiste plek te krijgen. Als we ook ruimte kunnen besparen door te kiezen voor slimme meubels zoals bedsteeën of bedden met geïntegreerde laden of opbergpoefjes, zal ons dagelijks leven des te aangenamer zijn.
    

   2 - We geven de voorkeur aan natuurlijk

   Als goede voornemens ook nog eens de trend volgen... heb je niets meer te wensen. Dit jaar laten we de natuur binnen in onze woonkamer. We verzamelen groene planten en bloemen, en het moet gezegd: het geeft ons een goed gevoel en er kunnen er altijd meer bij! En het belangrijkste is: we kiezen voor meubels en decoraties gemaakt van natuurlijke materialen. Houten meubels, rieten hangers, rotan fauteuils, gevlochten manden, keramisch servies of linnen beddengoed: ze worden in elke kamer gebruikt om te ontspannen en er even uit te zijn.

   3 - We verfraaien onze kantoorruimte

   Het afgelopen jaar heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om thuis een comfortabele en aangename werkruimte te hebben. Er een plek van maken waar we ons kunnen concentreren: dat wordt een van onze goede voornemens voor 2021. Je welzijn tijdens het werken wordt bevorderd door een functioneel kantoor in een lichte ruimte en een verzorgde inrichting met bijvoorbeeld een design tafellamp, enkele lijsten en mooie groene planten. Wij denken ook aan onze gezondheid door een comfortabele en aangepaste stoel te kiezen om rugpijn te voorkomen.

   4 - We zijn helemaal voor zelfgemaakt eten

   Na in 2020 voor het eerst zelfgebakken brood te hebben uitgeprobeerd, gaan we dit jaar een stapje verder met gerechten die de beste chefs waardig zijn! Vaker zelf koken is goed voor de gezondheid, de smaakpapillen en voor het doorbrengen van meer tijd met de familie. Het wordt een koud kunstje als je beschikt over goed keukengerei en je zult je geliefden versteld doen staan als je ook gaat voor een nieuw servies dat jouw gourmetschotels of hapjesmaaltijden perfect tot hun recht laat komen! 
    

   5 - We zorgen goed voor onszelf en onze geliefden

   Last but not least: we nemen de tijd voor onszelf en zorgen voor anderen! We brengen geluk in huis door ontspanning centraal te stellen in ons interieur. Kom heerlijk bij tijdens een moment van ontspanning in een bubbelbad, laat de stress van je afglijden dankzij het comfort van een massagestoel of geniet van een moment van welbehagen in een spa, een sauna of een hammam... Het jaar 2021 zal in het teken staan van sereniteit en dat zal ons bijzonder goed doen.

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend