FR NL
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   En als u uw woning nu eens van zijn mooiste kant zou tonen? Ontdek de 4 tips om te stelen voor home staging Uw interieur zal er als nieuw uitzien. 

   4 Tips om te stelen voor home staging

   Uw huis stylen is populair geworden door tv-programma's en het is de ideale oplossing als u uw vastgoed wenst te verkopen door het voor te bereiden en de positieve punten te benadrukken voor toekomstige kopers. Maar die tips zijn ook een goed idee om op een goede basis in uw eigen interieur te starten. Vente-unique.com verzamelt alle tips, zelfs als u niet gaat verhuizen. 

   Opruimen

   Omdat we allemaal siervoorwerpen en souvenirs verzamelen in alle hoekjes is het belangrijk om regelmatig orde op zaken te stellen in uw interieur. Home staging beveelt aan om de ruimte onpersoonlijk te maken door alle nutteloze voorwerpen weg te halen zodat de kopers zich een beeld kunnen vormen van hun toekomstige interieur maar ook om de ruimte tot haar recht te laten komen. Een te vol interieur kan namelijk kleiner lijken en opruimen laat de ruimten dan ook groter lijken. Een goede raad dus, zelfs als u uw huis of flat niet verkoopt. Sorteer siervoorwerpen die u niet meer nodig hebt of niet meer leuk vindt en profiteer ervan om een garageverkoop te organiseren. Ruim bergen wasgoed op, maak plaats op uw planken, doe nutteloze of defecte spullen weg en het lijkt alsof u een nieuw interieur hebt. Een ideale tip om weer in een rustig en aangenaam interieur te wonen.  

   Kies neutrale kleuren

   Omdat het niet altijd gemakkelijk is om een levendige kleur te kiezen voor uw interieur, zijn neutrale kleuren altijd een veilige keuze. Omdat men een muur met een felle kleur gemakkelijk beu wordt en het mettertijd moeilijker wordt om ze bij de decoratie te laten passen, kunnen zachtere tinten gemakkelijker meegaan met uw interieur en geven ze u meer vrijheid. Kies voor wit, beige, grijs of taupe, het is altijd de ideale achtergrond voor een elegante decoratiestijl. Nog een voordeel van neutrale kleuren: door eerder lichte kleuren te kiezen geeft u uw interieur een ruimtelijke indruk en lijkt ze lichter. Neutrale trendy kleuren die kalmerend werken, zullen u niet teleurstellen 

   De ruimten identificeren

   Een van de regels van home staging is dat de functie van elke ruimte duidelijk moet zijn! Het is ook een goede raad voor het dagelijkse leven om uw interieur structuur te geven zodat het comfortabeler wordt. Baken de ontspanningsruimte van uw woonkamer af met een tapijt, richt de hal in met geschikt meubilair zoals een kapstok en een schoenenkast, tover een extra kamer om in een kantoor of een logeerkamer… Met deze tips kunt u maximaal profiteren van uw interieur door het karakter te geven. En het is des te belangrijker om de functie van een ruimte af te bakenen als er twee activiteiten plaatsvinden in dezelfde kamer. Zorg dus voor een duidelijk onderscheid tussen uw kantoor en uw woonkamer zonder de consistentie uit het oog te verliezen. U kan bijvoorbeeld een andere kleur gebruiken voor de kantoorruimte of voor behang kiezen om de ruimte betekenis te geven. 

   De details verzorgen

   Een kapotte lamp, een hangend elektriciteitssnoer, een te vervangen plint ... heel wat kleine dagelijkse ergernissen waar men snel aan gewoon wordt. Het vraagt nochtans niet veel tijd en moeite om ze te repareren voor uw dagelijkse comfort dat daarmee heel wat verbetert. Aarzel dus niet om uw karweitjes in huis geleidelijk te doen in plaats dat het er altijd meer worden. U zult zo tijd winnen en meer genieten van uw woning en u zorgt voor het onderhoud en dus voor de waarde 

   Ook te ontdekken:

   Trend
   Trend
   Trend
   Trend