NL FR
Advies en contact: 028 080 163

Slaapkamer

484 producten
Uw garanties

Slaapkamer & Bedden met super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen livraison en Belgique

Uw slaapkamer is een heel persoonlijke plaats in uw huis, een intieme ruimte waar u kunt rusten of ontspannen maar ook een plaats waar u vele dingen opbergt of waar u uw stijl tot uiting kunt laten komen!
De 3 belangrijkste zaken voor de perfecte kamer zijn een goed bed voor een kwaliteitsvolle nachtrust, goede meubels voor de ideale opbergruimte en dit alles in perfecte harmonie inrichten.
Ontdek ons breed aanbod van matrassen: van de kindermatras tot de XL 2 persoons matras maar steeds kwaliteitsvol; goed slapen start immers met een goede matras en bedbodem.
U zult met plezier opruimen dankzij onze kasten en kledingkasten en onze commodes en nachtkastjes.
Ontdek ook onze brede keuze aan bedden, volwassen - en kinderbedden, ontworpen om aan al uw verwachtingen op het gebied van comfort en plaatsbesparing te voldoen: gaande van het hoogwaardige verstelbare bed, het boxspring bed voor het beste comfort, tot het stapelbed of de hoogslaper speciaal voor de kleinere ruimtes, honderden modellen wachten op u!
Vente-unique.be levert in heel België. Levertijden en -kosten worden vermeld in uw winkelwagen
Reclame
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.be is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 028 080 163
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk