FR NL
Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   TV-fauteuil MCW-A54 Premium, kunstleer zwart

   526,99 €

   Dit product is niet langer verkrijgbaar

   Vergelijkbare producten bekijken

   Gratis loyaliteitsprogramma: 
   10,54 € korting op uw volgende bestelling bij de aankoop van dit artikel

   Beschrijving

   - Schommelfunctie
   - 360° draaibaar
   - Robuust mechanisme
   - Extra dikke, zachte bekleding
   - Zittende of liggende positie mogelijk
   - Synchrone verstelling van rugleuning en voetensteun
   - Nosag-golfvering

   - Brede armleuningen
   - Veilige voet in alle relaxposities

   - Deze leesstoel met modern design is een echte blikvanger in je woonkamer. Hij is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voldoet ook aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en stabiliteit. De extra dikke bekleding en de hoge rugleuning maken deze TV-fauteuil uiterst comfortabel.
   - Deze geweldige loungestoel kan worden gedraaid en heeft ook een schommelfunctie. De rugleuning en voetensteun kunnen ook synchroon worden versteld. Dit betekent dat je comfortabel in verschillende posities kunt zitten. Geweldig voor een gezellige tijd thuis voor de tv of met een goed boek.

   Afmetingen (ca.):
   Totale hoogte: 100 cm
   Totale breedte: 75 cm
   Totale diepte: 96 cm
   Zithoogte: 48 cm
   Zitbreedte: 53 cm
   Zitdiepte: 50 cm
   Rugleuninghoogte (gemeten vanaf de zitting): 65 cm
   Breedte armleuning: 15 cm
   Ligvlak: 167 cm
   Diameter draaivoet: 60 cm
   Gewicht: 37 kg

   Materiaalkeuze:
   Bekleding: stof/textiel (100% polyester) of bekleding: kunstleer (100% polyurethaan)
   Poten: metaal

   Een bijzonder kenmerk van ons topmodel is het schommelmechanisme, dat lichaam en geest zachtjes wiegt voor onmiddellijke ontspanning. Het schommelmechanisme wordt alleen automatisch uitgeschakeld als de voetensteun wordt opgeklapt. De stoel kan echter nog steeds 360 graden worden gedraaid als de voetensteun omhoog is geklapt.

   Hoe verschillend de TV-fauteuils in ons assortiment ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: de symbiose van design, functionaliteit en comfort. Dit product is de definitie van een TV-fauteuil: extreem comfortabel dankzij de dikke bekleding en brede armleuningen, met een geïntegreerde relaxfunctie en voetsteun - en laat niets te wensen over.

   Dankzij het moderne ontwerp past deze fauteuil naadloos in elke woonruimte en voelt het minstens zo goed om ernaar te kijken als om erin te zitten of liggen. Hoewel dit product complex lijkt, is de nadruk gelegd op een snelle en eenvoudige montage, zonder gereedschap, zodat je de fauteuil na montage niet meer nodig hebt dan ervoor.

   De fauteuil is zo ontworpen dat je hem gemakkelijk kunt verstellen van de lig- naar de zitpositie door je gewicht te verplaatsen. Dit heeft echter ook zijn valkuilen. Lichtere mensen moeten meer moeite doen om de stoel in de ligpositie te krijgen en te houden. Hoe zwaarder je bent, hoe gemakkelijker het is. Dit betekent dat je gemakkelijk van de zittende naar de liggende positie kunt overschakelen. Er is echter geen voorziening voor een tussenpositie omdat er geen vergrendelingsmechanisme is. Met een beetje handigheid kun je echter ook deze ligposities aan. Dit probleem geldt echter voor (bijna) alle dergelijke fauteuils - tenzij je de fauteuil in de ligpositie kunt schroeven of een elektrische aandrijving hebt. Dat laatste hebben we echter achterwege gelaten. Al met al is dit nog steeds een goede en goedkope oplossing.

   BELANGRIJK - let op: Verzending vindt plaats in meerdere pakketten tegelijk. We kunnen echter niet garanderen dat ze op hetzelfde moment aankomen. Het kan nodig zijn om de pakketten met 2 verschillende logistieke bedrijven te verzenden.

   Details & Afmetingen

   Details

   • Kleur (tint):  Zwart
   • Materiaal:  Kunstleer
   • Aantal plaatsen:  1 plaats

   Afmetingen

   • Lengte:  75 cm
   • Hoogte:  100 cm
   • Diepte:  96 cm

   Details

   • Kleur (tint):  Zwart
   • Materiaal:  Kunstleer
   • Aantal plaatsen:  1 plaats

   Afmetingen

   • Lengte:  75 cm
   • Hoogte:  100 cm
   • Diepte:  96 cm
   • Zithoogte:  48 cm
   Hier is het geluk
   2 jaar garantie