FR NL
Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Beddengoed

   De slaapkamer is de plek van comfort en welzijn om rustige nachten door te brengen, maar het is niets zonder kwaliteitsbeddengoed. En aangezien het naar bed gaan een heilig moment is, het enige moment om volledig uit te rusten en onze batterijen op te laden, is het essentieel om het beddengoed te vinden dat u elke avond comfortabel in en op kunt liggen. Maar tussen de schuimmatrassen, de springmatrassen, de lattenbodems, de donzen kussens of zelfs de dekbedden met synthetische vulling, kan het moeilijk zijn om te vinden wat bij u past. Ontdek de adviezen van onze slaapexperts en vind de combinatie die u een optimale ondersteuning en een comfortabele slaapkamer zal bieden.

   Het vervolg lezen Minder lezen

   Ontdek ons uitgebreide assortiment matrassen, bedbodems en beddengoed accessoires om uw gezellig ne bed te creëren en te genieten van rustige nachten. Snelle levering!

   Het beddengoed

   beddengoed zijn elementen die nodig zijn voor een comfortabele nachtrust. Het bestaat voornamelijk uit de matras en de bedbodem, maar ook uit beddengoed zoals lakens, dekens en kussens. Elk van deze elementen speelt een cruciale rol in de kwaliteit van uw slaap.

   • Het matras is het deel van het beddengoed waarop u ligt en het grootste deel van uw nachten doorbrengt. Er zijn verschillende soorten matrassen op de markt, elk met verschillende niveaus van comfort en ondersteuning.
   • De bedbodem is de basis waarop het matras rust. Het dempt de bewegingen tijdensuw slaap en ondersteunt uw lichaam, terwijl het ook zorgt voor ventilatie van het matras. Er zijn vaste bedbodems (met latten, met veren, enz.) en elektrische relaxbedbodems die verschillende instelmogelijkheden bieden voor meer comfort.
   • Het beddengoed omvat lakens, dekens, kussens, enz. Naast het beschermen van uw matras, zorgen ze voor een vleugje zachtheid en warmte aan u bed en kunnen ze aanzienlijk bijdragen aan uw slaapcomfort.

   Het kiezen van een matras

   Het kiezen van het juiste matras is een van de belangrijkste beslissingen die u kunt nemen in uw leven, omdat de kwaliteit van uw slaap invloed heeft op alle aspecten van uw leven: slecht slapen staat gelijk aan een slechte dag. Om het matras te vinden dat u een goede nachtrust garandeert, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren:

   • Allereerst, ergonomie. Het is essentieel dat het matras zich aan de vorm van uw lichaam aanpast en uw wervelkolom correct ondersteunt. Een te stevig matras kan ongemakkelijke drukpunten veroorzaken, terwijl een te zacht matras u niet voldoende ondersteuning biedt.
   • Overweeg vervolgens uw slaapstijl. Sommige matrassen zijn geschikt voor mensen die gewend zijn om op hun rug te slapen, andere voor mensen die op hun zij of buik slapen.
   • Ten slotte, let op de maat. Het matras moet groot genoeg zijn zodat u comfortabel kunt liggen. Om de ideale maat te bepalen, tel minstens 15 tot 20 cm bij je lengte op.

   Verschillende soorten matrassen

   Er zijn verschillende soorten matrassen, elk met specifieke kenmerken die passen bij verschillende slaapprofielen.

   • Schuimmatrassen: Dit zijn zachte, lichte en over het algemeen voordelige matrassen. Ze zijn ideaal voor mensen die 's nachts warm willen blijven.
   • Springmatrassen: Ze bieden uitstekende ondersteuning en goede ventilatie. Deze matrassen worden vaak aanbevolen voor mensen die 's nachts veel transpireren.
   • Latexmatrassen: Ze bieden stevige ondersteuning en zijn duurzaam. Er zijn twee soorten: natuurlijke latex, biologisch afbreekbaar, en synthetische latex.
   • Traagschuimmatrassen: Ze passen zich aan de lichaamsvorm aan voor een betere gewichtsverdeling.
   • Hybride matrassen: Ze combineren verschillende technologieën (schuim, veren, latex) om optimaal comfort te bieden.

   Elk type matras heeft zijn voordelen en nadelen, de keuze hangt dus af van uw behoeften en voorkeuren.

   Verschillende maten beddengoed

   De keuze van de maat van uw beddengoed is net zo belangrijk als de keuze van het matrastype. Er zijn verschillende maten beddengoed, elk met specifieke behoeften.

   • Eenpersoonsbed: de standaardmaat is 90×190 cm, ideaal voor één persoon. Voor lange mensen zijn er eenpersoonsbedden van 90×200 cm.
   • Tweepersoonsbed: de standaardmaat is 140×190 cm en biedt plaats aan twee personen.
   • Queen Size bed: het Queen Size bed is iets groter dan het standaard tweepersoonsbed met afmetingen van 160×200 cm
   • King Size bed: het biedt nog meer ruimte, met afmetingen vanaf 180×200 cm.

   Houd er rekening mee dat, ongeacht het type bed dat uw kiest, u ook rekening moet houden met de afmetingen van je kamer om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor het bed en de andere meubels.