FR NL
Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Kantoor

   Of u nu een kleine werkruimte nodig hebt voor het telewerken, een echte kantoorruimte om uw activiteiten in ontspanning uit te voeren, of een setup voor gaming en streaming wilt creëren, het is essentieel om de juiste uitrusting te kiezen. Ontdek alle adviezen, tips, foto's en inspirerende video's om uw kantoor in te richten en er een functionele werk- en expressieruimte van te maken die aan al u behoeften voldoet.

   Het vervolg lezen Minder lezen

   Hoekbureau, gamebureau, bureaustoel, gamingstoel en bureauaccessoires, duik in ons ruime assortiment kantoormeubilair tegen een lage prijs. Snelle levering!

   Met de opkomst van thuiswerken is het essentieel geworden om thuis een plek te creëren waar u comfortabel en in alle rust kunt werken. Uw bureau kan een volledige kamer innemen, waardoor het een ruimte wordt die volledig is gewijd aan uw professionele activiteiten, maar dat hoeft niet per se. Uw werkruimte kan een hoek van uw woonkamer, slaapkamer, etc. innemen. Het belangrijkste is dat u onder de beste omstandigheden werkt. En dit vereist de aanschaf van geschikt kantoormeubilair, zodat u uw dossiers kunt schrijven, inventariseren of uw vergaderingen kunt bijwonen in het grootste comfort. Want laten we eerlijk zijn: de hele dag voor een computer zitten op een salontafel is niet goed voor uw rug. En als de dag voorbij is, kan uw bureau u helpen bij een van uw favoriete activiteiten, waaronder gamen.

   Verschillende soorten kantoormeubilair

   Recht bureau

   Het recht bureau is het klassieke meubelstuk bij uitstek waar we allemaal aan denken wanneer we onze werkruimte willen inrichten. Zijn eenvoud doet niets af aan zijn functionaliteit of esthetiek. Tegen een muur of in het midden van uw bureau, het is gemakkelijk te plaatsen in elke kamer en stelt u in staat om uw professionele activiteiten onder goede omstandigheden uit te voeren.

   Hoekbureau

   Het hoekbureau, vaak in L-vorm, is een ideale oplossing voor kleine ruimtes. De hoekopstelling maximaliseert de beschikbare werkruimte terwijl er aanzienlijk ruimte wordt bespaard. Sommige modellen hoekbureaus hebben extra functies zoals geïntegreerde opslagruimte of USB-poorten om het aansluiten van uw elektronische apparaten te vergemakkelijken.

   Secretaire

   Vroeger bedoeld voor correspondentie, heeft de secretaire zich weten te heruitvinden en onze interieurs weten te integreren. En de functionaliteit ervan is niet zomaar: de secretaire heeft veel opbergruimte om al uw belangrijke documenten op te bergen en binnen handbereik te hebben, en het schrijftafel, die werd gebruikt voor het schrijven van correspondentie, herbergt nu onze laptops. En als u kiest voor een secretaire met neerklapbaar blad, kunt u uw werkruimte aan het einde van de dag verbergen met behulp van het neerklapbare blad.

   Zit-sta bureau

   Als u op zoek bent naar ergonomisch kantoormeubilair, dan is het zit-sta bureau iets voor u. Het heeft een in hoogte verstelbaar werkblad met behulp van een slinger of elektrisch. Zoals de naam al aangeeft, kunt u zowel zittend aan uw bureau werken als staand, wat de bloedcirculatie stimuleert.

   Gaming bureau

   Gameliefhebbers kunnen kiezen voor een meubel dat voldoet aan hun specifieke gamebehoeften. Het gaming bureau heeft aanpassingen en functies die zijn afgestemd op hun gamingpraktijk: in hoogte verstelbaar en kantelbaar blad voor betere ondersteuning, ondersteuning voor toren, koptelefoon en drankjes, evenals kasten en andere opbergruimtes. Zo kunt u zowel spelen als werken.

   Kinderbureau

   Kinderen hebben andere behoeften dan volwassenen en dat geldt ook voor het bureau. Het bureau van een kind moet alle activiteiten ondersteunen: huiswerk kunst en spelletjes. Het spreekt voor zich dat het stevig en gemakkelijk schoon te maken moet zijn. Er zijn verschillende soorten kinderbureaus, elk afgestemd op een leeftijd of specifiek gebruik. Sommige bureaus hebben in hoogte verstelbare poten, zodat u de hoogte van het bureau kunt aanpassen naarmate uw kind groeit.

   Ladekast, kast en andere opbergmeubels

   Om uw werkruimte goed georganiseerd te houden, is het aan te raden om opslagruimte toe te voegen. Er zijn verschillende oplossingen voor kantooropslag om aan uw specifieke behoeften te voldoen: planken, kasten en ladeblokken kunnen worden gebruikt om documenten, kantoorbenodigdheden en andere objecten op te bergen. Ze kunnen hoog, laag, met deuren of lades zijn. Voor kleine ruimtes of kantoren in een slaapkamer is het raadzaam om te kiezen voor compacte opbergoplossingen zoals muurorganisatoren of eenvoudigweg opbergdozen. Een bureauverhoger kan een bescheiden bureau omvormen tot een uiterst functioneel meubelstuk met extra werk- en opslagruimte.

   Bureaustoel en -stoel

   Hoe kunt u uw bureau inrichten zonder na te denken over het plaatsen van het meubelstuk waarop u uren en dagen werkt: de bureaustoel. Het hebben van een comfortabele stoel wanneer u schrijft, gegevens analyseert, virtuele vergaderingen bijwoont, is essentieel om geconcentreerd te blijven gedurende al die momenten. Het is echter wel belangrijk om te weten of u een bureaustoel of een fauteuil wilt en nodig heeft. Want ja, er is een verschil tussen de twee. De fauteuil heeft een hoge en brede rugleuning, met ondersteuningen voor meer comfort: de armleuningen en de hoofdsteun. Zoals u waarschijnlijk al begrijpt, heeft de bureaustoel dat allemaal niet: de rugleuning is kleiner en biedt alleen ondersteuning aan de rug.

   Gamingstoel

   De gamingstoel, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op raceautostoelen, biedt alle ondersteuning van een bureaustoel met toch enkele extra voordelen: de gehele gamestoel is bedekt met schuim voor optimaal comfort tijdens langdurig gebruik en kan tot 180° worden gekanteld om zich aan te passen aan alle speelposities.