FR NL
Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Decoratie

   Het transformeren van uw huis naar uw eigen beeld begint met het inrichten van uw leefruimtes en het kopen van meubels die passen bij de stijl die u wilt uitstralen. En het eindigt pas als u de decoratieve accessoires heeft gevonden die uw sfeer compleet maken. Het is nog steeds nodig om de visuele elementen, kleuren, texturen en objecten te vinden die passen bij het ontwerp van uw kamers. Om u te helpen de zeldzame parels te vinden en uw interieur een nieuwe adem te geven, ontdek onze adviezen, sfeerfoto’s, inspiratievideo’s en de laatste trends om de decoratie van uw woning te heroverwegen. U hoeft alleen maar uw creativiteit de vrije loop te laten.

   Het vervolg lezen Minder lezen

   Het inrichten van uw huis is pas compleet als u het voorziet van de kleine decoratieve accenten die het verschil maken. Ontdek onze tips en trucs voor het maken van uw kamers unieke plekken!

   Decoratie is een ware vorm van expressie die uw omgeving net zo uniek maakt als uzelf. Of u nu een moderne, rustieke, vintage of bohemien stijl verkiest, er zijn tal van decoratieve objecten om uw ruimte te personaliseren.

   Uw huis decoreren gaat veel verder dan alleen het kiezen van meubels. Interieurdesign omvat het harmoniseren van alle elementen die het vormen. En dat omvat:

   • Kleuren: ze spelen een cruciale rol bij de algehele sfeer van uw huis. Levendige kleuren kunnen de ruimte energie geven terwijl zachte kleuren een ontspannen sfeer brengen.
   • Texturen: ze voegen diepte en karakter toe aan uw decor. Tapijten, kussens, gordijnen zijn de decoratieve objecten waar u mee kunt spelen om nieuwe dimensies aan uw kamers te geven.
   • Decoratieve objecten: ze weerspiegelen uw persoonlijkheid en smaak. Ze kunnen familiefoto's, kunstwerken, souvenirs van reizen zijn...

   Decoratie kan ook worden aangepast aan elke kamer in huis om een unieke sfeer te creëren: de badkamer kan zo worden ingericht dat ontspanning wordt gestimuleerd, terwijl de woonkamer zo kan worden ingericht dat gesprekken rond een drankje worden aangemoedigd. Het belangrijkste is dat u zich thuis voelt, daarom moet decoratie vooral naar uw zin zijn en u vertegenwoordigen. Aarzel niet om te experimenteren en uw decoratie in de loop van de tijd en naar uw wensen te laten evolueren.

   Decoreer uw huis met tapijten

   Een grote verandering in de decoratie van uw kamer aanbrengen zonder veel moeite te hoeven doen: dat is de rol van het tapijt. Woonkamer, slaapkamer, badkamer, terras... Geplaatst in elke kamer, geeft het kleur, textuur en comfort op een manier die geen enkel ander decoratief object kan evenaren. En niet te vergeten, een tapijt is ideaal om de ruimte in een grote woonkamer af te bakenen, zodat er duidelijk afgebakende zones voor de verschillende leefgebieden worden gecreëerd. Kies een kleed voor uw interieurdecoratie is geen exacte wetenschap: u kunt ervoor zorgen dat het overeenkomt met de stijl van uw kamer, het aanvult of juist de eclectische noot van uw ruimte is, waardoor het een vleugje originaliteit krijgt.

   Er zijn een grote verscheidenheid aan tapijten op de markt, van modellen van wol of katoen, tot tapijten van plantaardige vezels. Sommigen zijn handgeweven, anderen worden industrieel vervaardigd. De patronen en kleuren zijn net zo divers, variërend van geometrische patronen tot dierenprints, strepen en bloemen.

   Vergeet ook niet dat een tapijt ook als wanddecoratie kan worden gebruikt. Een origineel idee om uit de gebaande paden te treden!

   Tafeldecoratie

   Het kiezen van uw serviesgoed, het schikken van uw bestek, het vinden van het tafelkleed, het tafelstuk, de kaarsen en andere elementen om uw tafel te decoreren vallen onder de tafeldecoratie. Want ja, familiemaaltijden en diners met vrienden zijn ook gelegenheden om uw persoonlijkheid tot uiting te brengen door een sfeer te creëren die de esthetiek van uw huis weerspiegelt, maar vooral uw gerechten in waardeert. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat uw gasten alles binnen handbereik hebben en dat alles in stijl is.

   Decoratieve Verlichting

   In de wereld van decoratie speelt de verlichting een belangrijke rol. Het dient niet alleen om ruimtes te verlichten, maar ook om de architectonische details van uw kamer, de lijnen van uw meubilair en de interieurdecoratie objecten te benadrukken. Verlichting creëert echt sfeer. Ze zijn ook echte decoratiestukken die op zichzelf alle aandacht kunnen trekken. En er is voor elk wat wils: Art Deco lampen en industriële binnenvloerlampen behoren tot de favorieten. Toch wordt in onze huizen veel ruimte gegeven aan lampen van natuurlijke en duurzame materialen. Als u slechts één tip onthoudt als het om verlichting gaat, is het deze: kies uw verlichting op basis van elke kamer en het gebruik ervan. U kunt de voorkeur geven aan zachte, gedimde verlichting voor een slaapkamer, terwijl een intensere lichtbron meer geschikt is voor een kantoor.

   Muurdecoratie

   Muurdecoratie is een essentieel onderdeel van uw interieurdecoratie. Naast het aankleden van uw muren, geeft het ze persoonlijkheid en originaliteit. Hiervoor kunnen verschillende elementen worden gebruikt, zoals abstracte, eigentijdse schilderijen, landschappen of portretten naar uw voorkeur, of spiegels van verschillende vormen en maten om de ruimte uit te breiden en een chique uitstraling te geven. Pas uw muurdecoratie aan op basis van elke kamer. Bijvoorbeeld, in een kinderkamer, kunt u kiezen voor een speelse en kleurrijke decoratie die de kleintjes stimuleert.

   Seizoensgebonden decoratie objecten: lente, zomer, Halloween, Kerst...

   Uw huis decoreren hoeft niet per se ingrijpende veranderingen te betekenen: enkele decoratieve accenten kunnen u het gevoel geven dat u compleet van interieur verandert. Het afwisselen van feesten en seizoenen is de perfecte gelegenheid voor wat kleine veranderingen.

   Seizoensgebonden decoratie is een leuke en creatieve manier om de verschillende momenten van het jaar te vieren. U kunt de lente verwelkomen met bloemmotieven, vazen met verse bloemen en pastelkleuren. Of een zomerse sfeer creëren met objecten die de zee en de zon oproepen. Duik uw huis in de sfeer van Halloween of meer algemeen van de herfst, met meer oranje en bruine tinten, natuurlijke materialen zoals wol voor een warme sfeer. En vergeet de kerst niet, de gelegenheid om uw huis in een winters sprookje te transformeren, met symbolische objecten van deze feestdagen, elk seizoen biedt unieke decoratiemogelijkheden.