NL FR
Advies en contact: 028 080 163

Meubel eetkamer, woonkamer, keuken en kantoor

782 producten
Uw garanties

Woonkamer & Kantoor met super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen livraison en Belgique

De woonkamer is vaak de belangrijkste kamer in huis; u brengt er mooie momenten door met familie en vrienden. Kies dus voor esthetische meubels met mooie materialen om uw interieur aan te kleden. Vul de ruimte in volgens uw smaak met een ronde of vierkante salontafel die past bij een design TV meubel.
Heeft u een hoge of vaste tafel, kies dan voor bijpassende houten, kunstleren of PVC stoelen voor een moderne toets.
Houdt u van Amerikaanse keukens? Bent u op zoek naar de barkruk die perfect zal passen in een centraal eiland of een bar? Vente-unique.be heeft een aanbod van kwaliteitsvolle meubels voor alle smaken waarmee u mooie, stijlvolle ruimtes kunt creëren.
Heeft u een bureau of een kamer waar u vaak werkt, bekijk dan onze selectie van traditionele bureaus of computer bureaus op Vente-unique.be.
Vente-unique.be levert in heel België. Levertijden en -kosten worden vermeld in uw winkelwagen
Reclame
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.be is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 028 080 163
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk