Hoe kiest u de juiste opblaasbare jacuzzi?

Een omslachtige, ingewikkelde installatie is niet nodig om van een heerlijk bubbelbad te kunnen genieten! De opblaasbare jacuzzi is een zeer slimme en goedkope oplossing om thuis onbeperkt van de geneugten van thalassotherapie te genieten. Opblaasbare jacuzzi's zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Lees hier alles wat u moet weten over Vente Unique.

1. Waarom kiezen voor een opblaasbare jacuzzi?

Iedereen die van eenvoud houdt, zal dol zijn op de opblaasbare pvc-jacuzzi en vooral diegenen die niet de nodige ruimte hebben voor een permanent bad. Deze verplaatsbare jacuzzi is meestal in minder dan dertig minuten te installeren: vind een vlakke ondergrond, blaas de constructie op met een geschikte pomp, vul hem met water dat u daarna alleen nog maar hoeft op te warmen!
 
Deze opblaasbare jacuzzi is niet alleen praktisch, maar ook veel goedkoper dan het harde model. Het beschikt over al het nodige, zoals een kuip, een filtersysteem en een verwarmingselement.
 
Let op: zelfs een opblaasbare jacuzzi van goede kwaliteit is minder duurzaam dan een ander type bubbelbad.

2. Afmetingen en aantal zitplaatsen

Het is belangrijk om zorgvuldig de ideale afmetingen van uw toekomstige opblaasbare jacuzzi te bepalen. In een groter model kunnen uiteraard meer mensen zitten, maar het zal ook meer water en elektriciteit verbruiken: maak dus een weloverwogen keuze.
 
Een kleine opblaasbare jacuzzi voor 2 personen die een diameter heeft van 150 tot 160 centimeter is nog altijd comfortabel om in te zitten. Voor vier of meer gebruikers tegelijkertijd moet u streven naar een minimale diameter van 180 centimeter.

Een opblaasbare jacuzzi voor 4 of 5 personen wordt het meest verkocht. Het is het ideale product voor een gezin met een kleine tuin.

Voor een praktische en gebruiksvriendelijke opblaasbare jacuzzi voor 6 personen kunt u het beste gaan voor groot: kies een diameter van minstens twee meter en zorg voor een geschikte plaats voor het opblazen.

3. Wat voor een opblaasbare jacuzzi?

Er zijn twee soorten opblaasbare jacuzzi's:
 
- De ovale of ronde opblaasbare jacuzzi komt het meest voor, en met name onder de modellen met een grote capaciteit. Deze ronde vorm is ideaal om met andere mensen in te zitten en is zeer gebruiksvriendelijk.
- De vierkante opblaasbare jacuzzi is ook een favoriet. De rechte hoeken zorgen ervoor dat u comfortabel kunt zitten en kunt genieten van de massagestralen.

4. Met bubbels of waterstralen?

De opblaasbare jacuzzi met bubbels is een bijzonder populair model vanwege de lage kosten. De wanden van deze jacuzzi zijn bekleed met luchtsproeiers die hele kleine luchtbelletjes in het water blazen vanuit een ingebouwde luchtkamer. U kunt de richting van de massagestralen niet instellen, maar dit nadeel wordt gecompenseerd door hun aantal: een goed kwaliteitsmodel heeft zo'n 130 tot 160 luchtsproeiers.

De opblaasbare jacuzzi met waterstralen is geavanceerder en duurder, aangezien de sproeiers draaibaar zijn om weldadige massages mogelijk te maken en om beter op bepaalde delen van het lichaam te kunnen richten. Deze wordt aanbevolen aan iedereen die wil genieten van een echte thalassotherapie, in plaats van een apparaat dat alleen bedoeld is voor ontspanning.

5. Opties en accessoires

Vergeet niet om een beschermhoes aan te schaffen: waarschijnlijk zult u de jacuzzi gedurende meerdere dagen of weken willen laten staan, en vooral in de zomermaanden.
 
Opblaasbare jacuzzi's hebben in de afgelopen jaren een opmerkelijke vooruitgang geboekt op het gebied van comfort en technologie. Het is daarom ook makkelijker om modellen met meerkleurige ledlampjes te vinden voor een beetje extra sfeer of een echt heerlijke lichttherapiesessie. Het digitale bedieningspaneel op de wand van de jacuzzi zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik kunt bedienen, van watertemperatuur tot het filtersysteem.

6. Welke tarieven?

De opblaasbare jacuzzi komt u in steeds meer tuinen tegen en dat is vooral te danken aan het praktische aspect ervan en de steeds lagere prijzen. Een goede en betaalbare opblaasbare jacuzzi is tegenwoordig al makkelijk te vinden voor minder dan 400 euro.
 
Wacht niet tot halverwege de zomer om buiten te genieten van een opblaasbare jacuzzi! Vente Unique biedt u een selectie van hoogwaardige modellen.

Ook te ontdekken:

Advies bij het shoppen
Advies bij het shoppen
Advies bij het shoppen
Advies bij het shoppen